اودون

دانشنامه عمومی

اودون ( به انگلیسی: Udon ) ( به ژاپنی: うどん ) به یک نوع نودل ژاپنی تهیه شده از آرد گندم یا غذای تهیه شده از این نوع نودل گفته می شود. مشخصات این نوع نودل کلفتی و ضخامت آن است. اودون جزو غذاهای گرم است و معمولاً در داخل سوپ اودون که دارای طعم های مختلف است، سرو می شود. از قدیم اودون به عنوان یک غذای سبک جایگزین برنج یا در برخی از اعیاد و مراسم خورده می شد.
• زارو اودون:رشته را پس از پخت با آب سرد شسته و بر روی زارو ( صافی ای از جنس خیزران ) قرار می دهند. سپس اودون در سس جداگانه مخصوصی به نام تسویو فر برده شده و خورده می شود.
• بوکاکه اودون:بر روی اودون سس سویا ریخته و می خورند.
• کیتسونه اودون: بر روی اودون یک آبوراآگه می گذارند.
تمپورا اودون:بر روی اودون تمپورا قرار می دهند.
عکس اودونعکس اودونعکس اودون

اودون (رود). رودخانه اودون ( به انگلیسی: Odon ( river ) ) رودخانهای است که در فرانسه جریان دارد. [ ۱]
عکس اودون (رود)

اودون (کمون). اودون ( به فرانسوی: Audon ) یک کمون در فرانسه است که در canton of Tartas - Est واقع شده است. [ ۱] اودون ۷٫۵۵ کیلومتر مربع مساحت دارد ۴۵ متر بالاتر از سطح دریا واقع شده است.
عکس اودون (کمون)عکس اودون (کمون)عکس اودون (کمون)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس