تمپورا

دانشنامه عمومی

تمپورا (غذا). تمپورا ( به ژاپنی: 天ぷら Tenpura ) یکی از معمول ترین غذاها در آشپزی ژاپنی است. در خارج از ژاپن تمپورا یکی از نمادهای غذاهای ژاپنی به شمار می آید. در این نوع غذا انواع خوراک های دریایی، سبزیجات و تره بار ابتدا در مخلوطی خمیر مانند از آرد تمپورا و آب ( گاهی شیر ) فرو برده شده و سپس در روغن داغ و فراوان سرخ می شود. برای چاشنی از سس سویا استفاده می شود.
بیشتر بخوانید:
https://www3. nhk. or. jp/nhkworld/fa/radio/cooking/20160513. html
عکس تمپورا (غذا)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس