نودل

لغت نامه دهخدا

نودل. [ ن َ دَ ] ( ع اِ ) پستان. ( منتهی الارب ) ( آنندراج ). ثدی. ( از اقرب الموارد ) ( متن اللغة ). تثنیه آن نودلان است. ( از منتهی الارب ) ( از اقرب الموارد ).

فرهنگ فارسی

پستان . ثدی . تثنی. آن نودلان است .

دانشنامه عمومی

نودِل ( به آلمانی: Nudel ) [ ۱] یا گاهی رشته فرنگی یک غذای اصلی است[ ۲] که از برش خمیر فطیر ( عمل آوری نشده ) به شکل های مختلف تهیه می شود. نودل نواری نازک و بلند مرسوم ترین فرم نودل است، اما نودل به شکل های بسیاری متنوعی برش می خورد که از جمله آن ها می توان به فرم های موجی، لوله ای، رشته ای و صدفی اشاره کرد. به طور معمول نودل در آب جوش طبخ شده و گاهی به آن روغن خوراکی و نمک نیز افزوده می شود. البته روشی دیگر طبخ آن سرخ کردن نودل در ماهی تابه و سرخ کردن عمیق آن است. نودل به طور معمول با سس یا به همراه سوپ سرو می شود و می توان به دلخواه انواع مواد غذایی از جمله سوسیس، انواع سبزیجات و… را به آن اضافه کرد. نودل را می توان برای مدت کوتاهی در یخچال نگهداری کرد، اما این امکان وجود دارد که نودل را خشک کرده و برای مدت طولانی تری و مصرف در آینده نگهداری نمود.
در انگلیسی آمریکایی، نودل یک واژه فراگیر برای محصولات فرآوری شده خمیر آرد است. [ ۳] در انگلیسی بریتانیایی واژه نودل به طور کلی به غذایی از خمیر آرد اشاره دارد که به شکل نواری نازک و بلند است. [ ۴] [ ۵] در هنگام بحث دربارهٔ نودل باید، ترکیبات و خاستگاه جغرافیایی و فرهنگی مدنظر گرفته شود.
در فرهنگ ژاپنی، هرت کشیدن و ملچ ملچ کردن نودل نشانه لذت بردن و قدردانی از میزبان است. [ ۶] [ ۷]
نودل جایگاه قابل توجهی در فرهنگ آشپزی ژاپن دارد. در اینجا چند جنبه کلیدی از مفهوم نودل در ژاپن آورده شده است:
• تنوع: ژاپن طیف گسترده ای از انواع نودل را ارائه می دهد که هر کدام ویژگی های منحصر به فرد و تنوع منطقه ای خود را دارند. برخی از انواع پرطرفدار عبارتند از: رامن ( نودل بر پایه گندم که در آبگوشت سرو می شود ) ، اودون ( نودل گندم غلیظ که اغلب در آبگوشت داغ مبتنی بر سویا سرو می شود ) ، سوبا ( نودل گندم سیاه که گرم یا سرد سرو می شود ) و برخی ( نودل های گندم نازک که معمولاً سرد سرو می شوند ) .
• تهیه: نودل در ژاپن به دقت آماده می شود تا به بافت و طعم عالی برسد. آنها معمولاً از مواد با کیفیت بالا ساخته می شوند و با دقت ورز داده می شوند، رول می شوند و برش می دهند یا شکل می دهند. به طور سنتی، بسیاری از مناطق ژاپن تکنیک های خاص خود را برای تهیه نودل دارند.
• آب گوشت و تاپینگ: آب گوشتی که نودل ژاپنی را همراهی می کند، نقش مهمی در طعم کلی آنها دارد. بسته به نوع نودل، آبگوشت را می توان با سس سویا، میسو، نمک یا حتی کاری طعم دار کرد. نودل ها را اغلب با چاشنی های مختلف مانند گوشت خوک، پیاز سبز، شاخه های بامبو، جلبک دریایی، تخم مرغ آب پز یا تمپورا تزئین می کنند.
• آداب غذا خوردن: هنگام لذت بردن از نودل در ژاپن، دستورالعمل های آداب خاصی وجود دارد که باید رعایت کنید. خوردن نودل نه تنها قابل قبول است، بلکه به عنوان راهی برای افزایش طعم و نشان دادن قدردانی نیز دیده می شود. همچنین مرسوم است که از چاپستیک برای خوردن رشته فرنگی استفاده می شود.
عکس نودل
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

غذای اصل از چین که ۴۰۰۰ هزار سال پیش انجا در چین نودل اختراع شد
رشته آرد ( به ترکی ارشته ( عرشته ) گفته می شود )

بپرس