سوسیس کراکوف

دانشنامه عمومی

کراکوفسکا ( /krəˈkɒvskə/ krə - KOV - skə ) [ نیازمند منبع] یا سوسیس کراکوف نوعی سوسیس لهستانی ( کالباس ( اروپای شرقی ) ) است که معمولاً به شکل برش سرد استفاده می شود. نام این سوسیس از شهر کراکوف ( پایتخت قرون وسطایی مشترک المنافع لهستان–لیتوانی در اواخر قرن شانزدهم ) گرفته شده است. این سوسیس از تکه های گوشت خوک با چاشنی فلفل، فلفل شیرین، تخم گشنیز و سیر که با استفاده از روده بسته بندی شده و دودی می شوند، تهیه می شود. [ ۱]
عکس سوسیس کراکوفعکس سوسیس کراکوف
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس