یوشوکو با غذاهای غربی ( به ژاپنی: 洋食 Yōshoku ) یک نوع سبک غذا آشپزی ژاپنی است. طرز تهیهٔ این نوع غذاها متأثر از غذاهای غربی است یا به عبارت دیگر غذاهای غربی ای هستند که به صورت ژاپنی درآمده اند. تلفظ نام این غذاها به صورت غربی است و با کاتاکانا نوشته می شوند. یوشکو واژه ای است که برای افتراق گذاشتن این نوع غذاها ای غذاهای سنتی ژاپن یا واشوکو به وجود آمده است.
یوشوکو در اواخر دوره ادو یا دوره باکوماتسو ( ۱۸۶۷–۱۸۵۳ ) و دوران میجی ( ۱۹۱۲–۱۸۶۷ ) و تحت تأثیر توسط غربیانی که به ژاپن وارد می شدند، به خصوص اتباع انگلیس پا به عرضهٔ فرهنگ غذایی ژاپن گذاشت. همچنین ملوانان نیروی دریایی ژاپن تحت تأثیر از ملوانان نیروی دریایی انگلیس یوشوکو یا غذاهای غربی را پذیرفته و به فهرست غذاهای خود افزودند. در سال ۱۸۶۳ میلادی اولین رستوران به سبک غربی در ژاپن افتتاح شد.
• املت
• ام رایس
• کاره رایس
• کاتسورتسو یا کتلت
• کوروکه
• اسپاگتی
• استیک
• هایاشی رایس
• فرای
• مونیئر
• همبرگر
• شیچو
• رول کبتسو
• گراتان
• پیراف
• دوریا
• فرای چیکن
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفیوشوکو در اواخر دوره ادو یا دوره باکوماتسو ( ۱۸۶۷–۱۸۵۳ ) و دوران میجی ( ۱۹۱۲–۱۸۶۷ ) و تحت تأثیر توسط غربیانی که به ژاپن وارد می شدند، به خصوص اتباع انگلیس پا به عرضهٔ فرهنگ غذایی ژاپن گذاشت. همچنین ملوانان نیروی دریایی ژاپن تحت تأثیر از ملوانان نیروی دریایی انگلیس یوشوکو یا غذاهای غربی را پذیرفته و به فهرست غذاهای خود افزودند. در سال ۱۸۶۳ میلادی اولین رستوران به سبک غربی در ژاپن افتتاح شد.
• املت
• ام رایس
• کاره رایس
• کاتسورتسو یا کتلت
• کوروکه
• اسپاگتی
• استیک
• هایاشی رایس
• فرای
• مونیئر
• همبرگر
• شیچو
• رول کبتسو
• گراتان
• پیراف
• دوریا
• فرای چیکن
wiki: یوشوکو