گوشت کانگورو

دانشنامه عمومی

گوشت کانگورو فراورده ای است که در کشور استرالیا و با شکار برخی گونه های بزرگ اندام کانگورو که در طبیعت زندگی می کنند به دست می آید.
گوشت کانگورو به میزان وسیعی در این کشور تولید می شود. در سال ۲۰۱۰ میلادی استرالیا این نوع گوشت را به بیش از ۵۵ کشور جهان صادر کرده است.
این گوشت پروتئین فراوان و چربی اندکی ( در حدود ۲درصد ) دارد و برای سلامتی مفید تشخیص داده شده است.
امروزه در بیشتر فروشگاه های بزرگ استرالیا این گوشت به صورت فیله، استیک، چرخ کرده و سوسیس به خریداران عرضه می شود. گوشت کانگورو از سال ۱۹۵۹ میلادی تاکنون از استرالیا به کشورهای جهان به ویژه بازار مصرف اروپا صادر می شود. آلمان، فرانسه، انگلستان، روسیه و برخی کشورهای دیگر از واردکنندگان این گوشت به شمار می روند. استرالیا هفتاد درصد از گوشت تولیدی را صادر می کند.
اغلب مراجع تقلید از جمله خامنه ای، سیستانی، صافی گلپایگانی و نوری همدانی خوردن گوشت کانگورو را جایز نمی دانند؛ اما مکارم شیرازی مصرف آن را در صورت ذبح شرعی حلال دانسته است. [ ۱] [ ۲]
عکس گوشت کانگوروعکس گوشت کانگوروعکس گوشت کانگورو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس