کیک چای

دانشنامه عمومی

کیک چای ( به انگلیسی: teacake ) ، کیکی است که معمولاً در آن از خمیر ترش، کره و کشمش یا دیگر میوه های خشک استفاده شده است. کیکی برشته و برش داده شده است که در هنگام صرف چای صرف می شود. در جنوب آمریکا کیک چای بسیار محبوب است و معمولاً به شکل کیک های کوچکی با طعم وانیل و ادویه جات گوناگون هستند. در اتریش کیک چای در واقع همان کیک پوند است که معمولاً بر روی آن دارچین و شکر پاشیده شده است و صرفاً به علت اینکه در هنگام چای صرف می شوند به نام کیک چای شناخته می شوند. در ایرلند کیک چای نوعی کیک میوه است که در آن بجای خمیر ترش از تخم مرغ و پودر ورآور استفاده می شود. [ ۱]
عکس کیک چای
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس