کیک پوند


معنی انگلیسی:
poundcake

دانشنامه عمومی

کیک پوند ( به انگلیسی: Pound cake ) ، نوعی کیک کره ای است که منشأ آن کشور انگلستان است. در اصل این کیک از مجموع ۱ پوند ( ۴۵۳ گرم ) آرد، ۱ پوند شکر، ۱ پوند کره، و ۱ پوند تخم مرغ تشکیل می شده است و به این علت این نام بر آن گذاشته شده است اما در واقع پوند کیک های امروزی از نظر ترکیب تغییرات بسیاری کرده اند. در داخل این کیک استفاده از کشمش و انواع میوهٔ خشک و آجیل بسیار رایج است. اصول تهیهٔ کیک به این ترتیب است:
• ابتدا کره با همزن زده می شود تا بحالت کرم دربیاید بعد نصف شکر به آن اضافه شده بخوبی بهم زده می شود. زرده های تخم مرغ نیز اضافه شده تا سفید و کشدار شدن مایه بهم زده می شود.
• در ظرف دیگری سفیده تخم مرغ و شکر باقی مانده را آنقدر بهم زده می شود که سفت شده تبدیل به مرنگ شود.
• سپس نیمی از مرنگ را به زرده ها اضافه کرده پس از اضافه کردن آرد الک شده و مواد دیگر در آخر نیمهٔ دیگر مرنگ به تمام مواد اضافه می شود.
• کیک در دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۴۰ دقیقه پخته می شود. این کیک وقتی پخته شد سطح بالای آن دارای برآمدگی است و در روی این سطح برآمده ترک هایی دیده می شود. معمولاً به تنهایی و بدون ترکیب با مواد دیگر صرف می شود. [ ۱]
این کیک معمولاً در قالب کیک پوند ( قالب های عمیق مستطیلی نان ) پخته می شود و نسبتاً دوام زیادی دارد. [ ۲] معمولاً ساده صرف می شود یا بسیار ساده تزئین می شوند. [ ۳]
عکس کیک پوند
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس