کیک هویج

دانشنامه عمومی

کیک هویج کیکی است که شامل هویج مخلوط با کره است. هویج معمولاً در مرحلهٔ پخت وپز نرم می شود، و کیک بافت نرم و متراکمی دارد. [ ۲]
در روش آماده سازی کیک هویج خیلی شبیه نان سریع است ( تمام مواد تشکیل دهندهٔ مرطوب، مثل تخم مرغ و شکر مخلوط شده، تمام مواد تشکیل دهندهٔ خشک باهم مخلوط شده و سپس مواد تشکیل دهندهٔ مرطوب به آن افزوده می شود ) و سرانجام قوام می یابد. ( که معمولاً سفت تر از کیک سنتی است و به آن آرد سوخاری می ریزند ) .
بسیاری از دستور پخت های کیک هویج شامل مواد تشکیل دهندهٔ دیگری مانند: کیرش، دارچین، فندقی، آناناس و کشمش هستند. رایج ترین یخ چینه در روی کیک هویج یخ چینهٔ مخلوط شکر و آب لیمو یا یخ چینهٔ شکر و کیراش ( اروپا ) و یخ چینه ای با یخ چینهٔ شکر، کره و پنیر خامه دار است. ( ایالات متحده )
چون کیک آب دار است آن را می توان طولانی تر از بیشتر انواع کیک نگهداری کرد.
در ایران کیک هویج با گردو طرفدار زیادی دارد
کیک هویج را می توان به طور ساده خورد، اما عموماً کیک را قطعه قطعه کرده و در یخ چینهٔ سفید یا یخ چینهٔ پنیر خامه ای و مغز گردو غوطه ور کرده یا روی آن می ریزند. معمولاً کیک را با یخ چینه پوشانده یا با خمیر بادام به شبیه هویج می سازند. کیک هویج به شکل قرص نان، کیک تخته ای و کیکی فنجانی رایج تر است ( و در انگلستان مانند آمریکای شمالی ) آن را می توان به صورت بسته بندی در فروشگاه ها یا تازه پخت در نانوایی ها پیدا کرد. بعضی از کیکی های هویج حتی به صورت لایه ای هستند.
از قرون وسطی از هویج در کیک های شیرین استفاده می کردند، در دوره ای شیرین کننده ها کمیاب و گران بود، درحالی که هویج، که از همهٔ انواع میوه غیر از چغندر قند بیشتری دارد، ساده تر بدست می آمد و برای درست کردن دسرهای شیرین استفاده می شد. منشأ کیک های هویج مورد مناقشه است. دستور پخت کیک هویج در اوایل سال ۱۸۲۷ در کتاب آشپزی فرانسوی که در انگلستان منتشر شده آمده است. [ ۳] دستور پخت دیگری در قرن نوزدهم از مدرسه خانه داری کانتون آرگاو سوئیس مانده است. [ ۴] طبق نوشتهٔ «دانشنامهٔ میراث آشپزی سوئیس»، کیک هویج یکی از مشهورترین کیک های سوئیس، بویژه در روزهای تولد بچه هااست. [ ۴]
شهرت کیک هویج احتمالاً به خاطر سهمیه بندی دوران جنگ جهانی دوم در بریتانیای کبیر باقی مانده است. [ ۵] از اوایل دههٔ ۱۹۶۰ کیک های هویج ابتدا در رستوران ها و کافه تریاها در ایالات متحده در دسترس عموم قرار گرفت. آنها ابتدا آیتم خبری بودند، ولی مردم چنان آنها را دوست داشتند که کیک هویج تبدیل به دسر استاندارد شد. در سال ۲۰۰۵، کانال تلویزیونی «شبکه غذایی» در میان خوردنی های آمریکایی کیک هویج را با یخ چینهٔ پنیر خامه ای در رتبهٔ پنجم غذاهای مورد علاقهٔ مردم در دههٔ ۱۹۷۰ قرا داد. براساس تحقیقی که در سال ۲۰۱۱ در رادیو تایمز صورت گرفت، کیک هویج پنجمین کیک مورد علاقهٔ مردم انگلستان بود.
عکس کیک هویجعکس کیک هویج
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس