کیک رولت یا رولت سوئیسی ( به انگلیسی: Swiss roll ) ، نوعی کیک اسفنجی است. کیک به صورت نازک پخته شده و سپس بر روی آن مربا یا خامهٔ زده شده به همراه میوه های تازه، کرم کره یا مواد دیگر مالیده شده و سپس پیچانده می شود. ممکن است سطح رولت با شکلات پوشانده شود. در هنگام خوردن رولت به عرض ۳–۲ سانتیمتر بریده می شود. نوعی که در آن کرم کره بکار می رود، دوام بیشتری نسبت از نوع خامه ای شکل دارد. [ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف
wiki: کیک رولت