خامه زده شده

دانشنامه عمومی

خامهٔ زده شده یا خامه فرم گرفته ( به انگلیسی: Whipped cream ) خامه ای است که توسط هم زدن با همزن، همزن دستی یا چنگال هوا به آن داخل شده و به صورت سبک و پَر مانند درآمده است. اغلب طعم آن شیرین است و گاهی با وانیل به آن مزه داده می شود. خامهٔ زده شده به دو صورت تهیه می شود: در صورتیکه با شکر زده شود کرم شانتیلی به فرانسوی Crème chantilly نام دارد و در صورتی که خامه به تنهایی و بدون داشتن شکر زده شود، به فرانسوی Crème fouettèe نامیده می شود. وزن شکر بر حسب میل بین ۱۰–۵ درصد وزن خامه در نظر گرفته می شود.
عکس خامه زده شده
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس