کیک جنوایی یا کیک ژنواز ( به انگلیسی: Génoise cake ) [ ۱] [ ۲] یکی از انواع کیک های اسفنجی ایتالیایی است که مواد اصلی آن را آرد، شکر، تخم مرغ تشکیل می دهد. نام این کیک از شهر جنوا گرفته شده که سبک آشپزی در این شهر در ارتباط نزدیک با غذاهای ایتالیایی و غذاهای فرانسوی است. در این نوع کیک از هیچ ماده شیمیایی جهت ورآمدن کیک استفاده نمی شود، و به جای آن از روش مخلوط کردن هوا در درون خمیر استفاده می شود.
کیک جنوایی کیکی است که تخم مرغ به طور کامل بکار می رود، و این بر خلاف برخی از انواع کیک اسفنجی است که تخم مرغ به طور جداگانه بهم زده می شود. گاهی هنگم بهم زدن تخم مرغ با شکر به ظرف آن کمی حرارت داده می شود ممکن است این حرارت از طریق پخت بن ماری یا نهادن ظرف تخم مرغ و شکر در آب گرم به دست بیاید. این کیک بیشتر چربی خود را از زرده تخم مرغ بدست می آورد اما در برخی از دستورالعمل ها کرهٔ ذوب شده قبل از پخت اضافه می شود. این کیک را می توان با جانشین کردن بخشی از آرد با کاکائو نیز تهیه کرد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفکیک جنوایی کیکی است که تخم مرغ به طور کامل بکار می رود، و این بر خلاف برخی از انواع کیک اسفنجی است که تخم مرغ به طور جداگانه بهم زده می شود. گاهی هنگم بهم زدن تخم مرغ با شکر به ظرف آن کمی حرارت داده می شود ممکن است این حرارت از طریق پخت بن ماری یا نهادن ظرف تخم مرغ و شکر در آب گرم به دست بیاید. این کیک بیشتر چربی خود را از زرده تخم مرغ بدست می آورد اما در برخی از دستورالعمل ها کرهٔ ذوب شده قبل از پخت اضافه می شود. این کیک را می توان با جانشین کردن بخشی از آرد با کاکائو نیز تهیه کرد.
wiki: کیک جنوایی