کیمچی ( هانگول: 김치 ) یک خوراک تخمیر شده و نمکی سنتی کره ای است که از سبزیجات و ادویه جات گوناگون و معمولاً با کاهوی چینی و ترب سفید کره ای و نوعی کلم چینی به نام بائچو ( baechu ) و فلفل قرمز درست می شود. کره ای ها به طور معمول و روزمره کیمچی را به عنوان غذای فرعی و مکمل ( banchan ) در وعده های غذایی همراه با برنج می خورند.
کاهوچینی راه تکه تکه می کنیم یا چهار قسمت می کنیم ( معمولا چهار قسمت تقسیم کنید برای نگهداری بهتره ) کاهوها رو می شوریم و با مقداری نمک اونها رو پوشش میدیم تا نیم ساعت یا یک ساعت بمونه بعد با اب سرد می شوریم تا نمک ها شسته بشه، کاهوها رو بزارید یه کنار و برید سراغ هویج، پیازچه، تربچه، و اونها رو به صورت خلالی نازک ( رشته ای تقریبا ) خرد کنید. اینا رو بزارید ی کنار. حالا نوبت پوره است سیب، سیر و زنجبیل را درون غذا ساز بریزید و پوره کنید مواد بالا را کنار بگذارید و حالا وقت درست کردن سس است، سس که شامل پودر فلفل قرمز، سس سویا و ارد برنج کره ای است، : ابتدا ارد برنج را درون ماهی تابه ریخته و با کمی اب آن را حرارت می دهیم تا خامی گرفته بشه ( غلظتش شبیه سس کچاپ باشه ) بعد توی این مواد پورهٔ سیب و سیر و زنجبیل و پودر فلفل قرمز و سس سویا رو اضافه می کنیم و از روی حرارت برمی داریم، و همهٔ سس رو لا به لای کاهوها می زاریم و خوب مخلوطشون می کنیم تا همه قسمت ها با سس پوشیده بشه کیمچی آماده است بهتر است بعد از دو روز که در جای تاریک و خنک مونده استفاده بشه و میتونید تا یکماه نگهداری کنید در جای خنک و خشک و تاریک
کیمچی همچنین به عنوان عنصری از خوراک های ترکیبی دیگر نیز به کار می رود. مردم کره بر این عقیده اند که کیمچی باید در هر جایی که یک کره ای حضور دارد وجود داشته باشد. آن چنان که این غذا به همراه نخستین فضانورد تاریخ کره جنوبی ( یی سو یئون ) با فضاپیمای سایوز به فضا فرستاده شد. [ ۱] [ ۲]
در تهیهٔ کیمچی معمولاً از کاهوی چینی، ترب سفید، کره ای و انواع مختلفی از سبزیجات مانند تربچه، ارد برنج کره ای، سس سویا، پیازچه، خیار، و سیر وسیب یا گلابی چینی، زنجبیل، به همراه پودر، فلفل قرمز استفاده می شود. [ ۳] بر اساس ترکیب و نوع سبزیجات مورد استفاده، صدها نوع مختلف کیمچی تهیه می شود. کیمچی به طور سنتی در ظرف هایی ریخته شده و این ظرف ها جهت نگهداری و انجام فرایندهای تخمیری در زیر خاک دفن می شوند. [ ۴]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفکاهوچینی راه تکه تکه می کنیم یا چهار قسمت می کنیم ( معمولا چهار قسمت تقسیم کنید برای نگهداری بهتره ) کاهوها رو می شوریم و با مقداری نمک اونها رو پوشش میدیم تا نیم ساعت یا یک ساعت بمونه بعد با اب سرد می شوریم تا نمک ها شسته بشه، کاهوها رو بزارید یه کنار و برید سراغ هویج، پیازچه، تربچه، و اونها رو به صورت خلالی نازک ( رشته ای تقریبا ) خرد کنید. اینا رو بزارید ی کنار. حالا نوبت پوره است سیب، سیر و زنجبیل را درون غذا ساز بریزید و پوره کنید مواد بالا را کنار بگذارید و حالا وقت درست کردن سس است، سس که شامل پودر فلفل قرمز، سس سویا و ارد برنج کره ای است، : ابتدا ارد برنج را درون ماهی تابه ریخته و با کمی اب آن را حرارت می دهیم تا خامی گرفته بشه ( غلظتش شبیه سس کچاپ باشه ) بعد توی این مواد پورهٔ سیب و سیر و زنجبیل و پودر فلفل قرمز و سس سویا رو اضافه می کنیم و از روی حرارت برمی داریم، و همهٔ سس رو لا به لای کاهوها می زاریم و خوب مخلوطشون می کنیم تا همه قسمت ها با سس پوشیده بشه کیمچی آماده است بهتر است بعد از دو روز که در جای تاریک و خنک مونده استفاده بشه و میتونید تا یکماه نگهداری کنید در جای خنک و خشک و تاریک
کیمچی همچنین به عنوان عنصری از خوراک های ترکیبی دیگر نیز به کار می رود. مردم کره بر این عقیده اند که کیمچی باید در هر جایی که یک کره ای حضور دارد وجود داشته باشد. آن چنان که این غذا به همراه نخستین فضانورد تاریخ کره جنوبی ( یی سو یئون ) با فضاپیمای سایوز به فضا فرستاده شد. [ ۱] [ ۲]
در تهیهٔ کیمچی معمولاً از کاهوی چینی، ترب سفید، کره ای و انواع مختلفی از سبزیجات مانند تربچه، ارد برنج کره ای، سس سویا، پیازچه، خیار، و سیر وسیب یا گلابی چینی، زنجبیل، به همراه پودر، فلفل قرمز استفاده می شود. [ ۳] بر اساس ترکیب و نوع سبزیجات مورد استفاده، صدها نوع مختلف کیمچی تهیه می شود. کیمچی به طور سنتی در ظرف هایی ریخته شده و این ظرف ها جهت نگهداری و انجام فرایندهای تخمیری در زیر خاک دفن می شوند. [ ۴]
wiki: کیمچی