کیمچی

دانشنامه عمومی

کیمچی ( هانگول: 김치 ) یک خوراک تخمیر شده و نمکی سنتی کره ای است که از سبزیجات و ادویه جات گوناگون و معمولاً با کاهوی چینی و ترب سفید کره ای و نوعی کلم چینی به نام بائچو ( baechu ) و فلفل قرمز درست می شود. کره ای ها به طور معمول و روزمره کیمچی را به عنوان غذای فرعی و مکمل ( banchan ) در وعده های غذایی همراه با برنج می خورند.
کاهوچینی راه تکه تکه می کنیم یا چهار قسمت می کنیم ( معمولا چهار قسمت تقسیم کنید برای نگهداری بهتره ) کاهوها رو می شوریم و با مقداری نمک اونها رو پوشش میدیم تا نیم ساعت یا یک ساعت بمونه بعد با اب سرد می شوریم تا نمک ها شسته بشه، کاهوها رو بزارید یه کنار و برید سراغ هویج، پیازچه، تربچه، و اونها رو به صورت خلالی نازک ( رشته ای تقریبا ) خرد کنید. اینا رو بزارید ی کنار. حالا نوبت پوره است سیب، سیر و زنجبیل را درون غذا ساز بریزید و پوره کنید مواد بالا را کنار بگذارید و حالا وقت درست کردن سس است، سس که شامل پودر فلفل قرمز، سس سویا و ارد برنج کره ای است، : ابتدا ارد برنج را درون ماهی تابه ریخته و با کمی اب آن را حرارت می دهیم تا خامی گرفته بشه ( غلظتش شبیه سس کچاپ باشه ) بعد توی این مواد پورهٔ سیب و سیر و زنجبیل و پودر فلفل قرمز و سس سویا رو اضافه می کنیم و از روی حرارت برمی داریم، و همهٔ سس رو لا به لای کاهوها می زاریم و خوب مخلوطشون می کنیم تا همه قسمت ها با سس پوشیده بشه کیمچی آماده است بهتر است بعد از دو روز که در جای تاریک و خنک مونده استفاده بشه و میتونید تا یکماه نگهداری کنید در جای خنک و خشک و تاریک
کیمچی همچنین به عنوان عنصری از خوراک های ترکیبی دیگر نیز به کار می رود. مردم کره بر این عقیده اند که کیمچی باید در هر جایی که یک کره ای حضور دارد وجود داشته باشد. آن چنان که این غذا به همراه نخستین فضانورد تاریخ کره جنوبی ( یی سو یئون ) با فضاپیمای سایوز به فضا فرستاده شد. [ ۱] [ ۲]
در تهیهٔ کیمچی معمولاً از کاهوی چینی، ترب سفید، کره ای و انواع مختلفی از سبزیجات مانند تربچه، ارد برنج کره ای، سس سویا، پیازچه، خیار، و سیر وسیب یا گلابی چینی، زنجبیل، به همراه پودر، فلفل قرمز استفاده می شود. [ ۳] بر اساس ترکیب و نوع سبزیجات مورد استفاده، صدها نوع مختلف کیمچی تهیه می شود. کیمچی به طور سنتی در ظرف هایی ریخته شده و این ظرف ها جهت نگهداری و انجام فرایندهای تخمیری در زیر خاک دفن می شوند. [ ۴]
عکس کیمچیعکس کیمچیعکس کیمچیعکس کیمچیعکس کیمچی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

پائوکای ( Pao cai ) :نوعی ترشی است که غذای سنتی استان سیچوان، در جنوب غربی چین به حساب می آید. پائوکای به آن چیزی که ما به عنوان ترشی می شناسیم نزدیک است، با این تفاوت که برای درست کردن آن از سرکه استفاده
...
[مشاهده متن کامل]
نمی شود. درست مانند ترشی که انواع مختلفی دارد، پائوکای نیز با مواد گوناگون تهیه می شود. مثلا، لوبیاسبز و کلم از پائوکای های محبوب منطقه هستند. برای درست کردن پائوکای، کاهو/لوبیاسبز را همراه با زنجبیل، فلفل، نمک دریا و شکر داخل ظرفی ریخته و ظرف را با آب پر می کنند. بعد ظرف را به مدت چند هفته رها می کنند تا مواد داخل آن جا بیفتد.

کیمچی ( Kimchi ) :به عنوان یک غذای ملی، کیمچی برای مردم کره بسیار پراهمیت است و همراه تمام وعده های غذایی خورده می شود. آنقدر مهم که وقتی کره ای ها برای اولین بار فضانوردی را به فضا فرستادند، کیمچی هم
...
[مشاهده متن کامل]
همراه او فرستاده شد. هدف از نمک سود و ترشی کردن مواد غذایی، نگهداری آنها برای مدت زمان طولانی است. کیمچی هم که یک سنت چندهزار ساله است، روشی بوده برای حفظ سبزیجات در زمستان های طولانی که امکان قحطی و کمبود غذا وجود داشته. امروز بیش از 100 مدلِ مختلف کیمچی در کره وجود دارد.

بپرس