کفستول ( انگلیسی: Cafestol ) یک مولکول دیترپن موجود در قهوه است.
دانه های قهوه عربی دارای ۰٫۴–۰٫۷ درصد مولکول کفستول در وزنشان هستند. [ ۱] کفستول در بالاترین مقدار در نوشیدنی های قهوه که به روش بدون فیلتر شاخته شده اند مانند فرنچ پرس یا قهوه ترک یافت می شود. در روش های فیلتر دار مانند قهوه کمکس به مقدار کم دیده می شوند که قابل چشم پوشی است.
مطالعات نشان می دهد که نوشیدن مداوم قهوه کلسترول را در مردان به میزان ۸ درصد و در زنان به میزان ۱۰ درصد افزایش می دهد و برای قهوه های فیلتردار امکان افزایش کلسترول فقط برای زنان وجود دارد. [ ۲]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدانه های قهوه عربی دارای ۰٫۴–۰٫۷ درصد مولکول کفستول در وزنشان هستند. [ ۱] کفستول در بالاترین مقدار در نوشیدنی های قهوه که به روش بدون فیلتر شاخته شده اند مانند فرنچ پرس یا قهوه ترک یافت می شود. در روش های فیلتر دار مانند قهوه کمکس به مقدار کم دیده می شوند که قابل چشم پوشی است.
مطالعات نشان می دهد که نوشیدن مداوم قهوه کلسترول را در مردان به میزان ۸ درصد و در زنان به میزان ۱۰ درصد افزایش می دهد و برای قهوه های فیلتردار امکان افزایش کلسترول فقط برای زنان وجود دارد. [ ۲]
wiki: کفستول