کانولی یک دسر – شیرینی محبوب ایتالیایی است که از نان گرد و لوله سرخ شده به همراه پنیر ماسکارپونه تهیه می شود. ریشه این شیرینی محبوب به جزیره سیسیل بر می گردد. [ ۱]
تاریخچه کانولی این طور بیان شده است که در زمان حکومت مسلمانان در ایتالیا با مرکزیت پالرمو این شیرینی خوشمزه ابداع شده و بعداً از طریق اندلس به خاورمیانه و عراق راه یافته است. در اوایل سده ۱۹۰۰ میلادی، کانولی توسط مهاجرین ایتالیایی به آمریکا رسید و بسیار مورد استقبال قرار گرفت.
• کره ۳۰ گرم
• زرده تخم مرغ ۳ عدد
• رنده پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری
• دارچین ۱ قاشق غذاخوری
• سرکه سفید ۱ قاشق چایخوری
• شکر ۳۰ گرم
• نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
• آرد ۲۵۰ گرم
• پنیر ماسکارپونه ۱ فنجان
• پودر شکر ۱/۴ فنجان
• عصاره وانیل یا قهوه ۲ قاشق چایخوری

این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفتاریخچه کانولی این طور بیان شده است که در زمان حکومت مسلمانان در ایتالیا با مرکزیت پالرمو این شیرینی خوشمزه ابداع شده و بعداً از طریق اندلس به خاورمیانه و عراق راه یافته است. در اوایل سده ۱۹۰۰ میلادی، کانولی توسط مهاجرین ایتالیایی به آمریکا رسید و بسیار مورد استقبال قرار گرفت.
• کره ۳۰ گرم
• زرده تخم مرغ ۳ عدد
• رنده پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری
• دارچین ۱ قاشق غذاخوری
• سرکه سفید ۱ قاشق چایخوری
• شکر ۳۰ گرم
• نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
• آرد ۲۵۰ گرم
• پنیر ماسکارپونه ۱ فنجان
• پودر شکر ۱/۴ فنجان
• عصاره وانیل یا قهوه ۲ قاشق چایخوری


wiki: کانولی