کامامیشی

دانشنامه عمومی

کامامیشی ( به ژاپنی: 釜飯 Kamameshi ) نوعی غذای برنجی است که در آن به برنج سس سویا و میرین و چاشنی افزوده می شود و بر روی آن شیتاکه ( نوعی قارچ ) و گوشت مرغ و مواد غذایی دیگر قرار داده می شود. این غذا بر روی دیگ یک نفره پخته می شود. این غذا از انواع تاکی کومی گوهان ( برنج مخلوط شده با مواد] به شمار می آید. از ویژگی های این نوع غذا اینست که برنج بر روی بشقاب کشیده نمی شود بلکه در همان دیگ سرو می شود.
عکس کامامیشی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس