چیمیچوری

دانشنامه عمومی

چیمیچوری ( انگلیسی: Chimichurri ) ( اسپانیایی:  ) سس نپخته ای است که هم به عنوان یک عنصر در آشپزی و هم به عنوان چاشنی برای گوشت گریل شده استفاده می شود. این سس در آشپزی آرژانتینی و آشپزی اروگوئه ای یافت می شود. [ ۱] چیمیچوری در دو نسخه چیمیچوری سبز ( chimichurri verde ) و چیمیچوری قرمز ( chimichurri rojo ) عرضه می شود. این چاشنی از جعفری خرد شده، سیر چرخ کرده، روغن زیتون، مرزنگوش و سرکه و سرکه شراب فرمز یا آبلیمو درست می شود و تا حدودی شبیه شرموله مراکشی است.
عکس چیمیچوری
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس