چرب مایه

فرهنگستان زبان و ادب

{shortening} [علوم و فنّاوری غذا] مجموعه ای از چربی ها که با روان سازی و کوتاه و سست کردن ساختار ترکیبات غذایی به آنها قوام و کیفیت مناسب می دهد متـ . روغن قنادی 2

دانشنامه عمومی

چرب مایه، [ ۱] یا روغن تردکنندهٔ شیرینی ( به انگلیسی: Shortening ) ، یا روغن صاف قنادی یکی از انواع روغن است که بیشتر از دانه های روغنی تهیه می شود. این روغن که در فارسی به آن روغن قنادی یا شورتنینگ نیز گفته می شود، روغنی بی رنگ و بو و مزه است که نسبتاً نرم بوده و استفاده از آن آسان است و مانند کره در تهیهٔ انواع گوناگونی از شیرینی ها بکار می رود. [ ۲]
عکس چرب مایه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس