چئونگ

دانشنامه عمومی

چئونگ (غذا). چئونگ ( به کره ای: 청 و 淸 ) ، نامی برای انواع غذاهای شیرین به شکل شربت، مارمالاد و میوه های نگهدارنده است. در غذاهای کره ای، چونگ به عنوان پایهٔ چای، به عنوان جایگزین عسل یا شکر در پخت وپز، به عنوان چاشنی و همچنین به عنوان داروی جایگزین برای درمان سرماخوردگی و سایر بیماری های جزئی استفاده می شود. [ ۱] [ ۲] [ ۳]
در اصل، کلمهٔ چئونگ برای اشاره به عسل در غذاهای دربار سلطنتی کره استفاده می شده است. [ ۴] نام چئونگ ( به معنی "عسل ساخته شده" ) به مولیه ئوت ( فرم مایع یوت ) و سایر جایگزین های عسل ساخته شده توسط بشر نسبت داده شد. [ ۵] [ ۶] اکنون، عسل در کره ای به ندرت چئونگ نامیده می شود، اما در عوض ککول ( 꿀 ) نامیده می شود که نام بومی ( غیر سینوکره ای ) عسل است. نام ککول ( kkul ) در گذشته، در خارج از دربار سلطنتی استفاده می شده است.
عکس چئونگ (غذا)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس