پیاز سفید نوعی از پیاز خشک است که پوستش به طور کامل سفید است و گوشت سفید و مزه ملایم شیرین دارد. [ ۱] با توجه به بالا بودن میزان قند این پیاز مثل پیاز قرمز، دورهٔ نگهداری آن ها در انبار کوتاه و حداکثر دو روز است و در صورت ماندن در یخچال می توان آن را تا یک ماه نگهداری کرد. [ ۲]
این پیاز در غذاهای مکزیکی برای کامل کردن مزهٔ اجزاء دیگر استفاده می شود.
این پیاز را می توان تفت داد تا به رنگ قهوه ای تیره در بیاید و برای فراهم کردن مزهٔ ترش و شیرین به غذاهای دیگر افزود. از پیازهای ریز سفید در سوپ، [ ۳] کسرول و خورش استفاده می شود. آن ها با نام «پیاز بویلر» هم شناخته می شوند[ ۴] [ ۵] [ ۶] و می توان آن ها را به سالاد هم اضافه کرد. [ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین پیاز در غذاهای مکزیکی برای کامل کردن مزهٔ اجزاء دیگر استفاده می شود.
این پیاز را می توان تفت داد تا به رنگ قهوه ای تیره در بیاید و برای فراهم کردن مزهٔ ترش و شیرین به غذاهای دیگر افزود. از پیازهای ریز سفید در سوپ، [ ۳] کسرول و خورش استفاده می شود. آن ها با نام «پیاز بویلر» هم شناخته می شوند[ ۴] [ ۵] [ ۶] و می توان آن ها را به سالاد هم اضافه کرد. [ ۱]
wiki: پیاز سفید