ویرایش - ویرایش کد - ویرایش دادگان ویکی
پنیر پیتزا ( به انگلیسی: Pizza cheese ) شامل چندین نوع پنیر و محصول لبنی است که برای استفاده در تهیه پیتزا تولید می شود. پنیر پیتزا شامل پنیر اصلاح و فراوری شده مانند پنیر موزارلا و غیره است. اصطلاح پنیر پیتزا، می تواند به هر نوع پنیر مناسب برای تهیه پیتزا اشاره داشته باشد. [ ۱] متداول ترین نوع پنیر مورد استفاده برای پیتزا عبارت اند از پنیرهای موزارلا ( حدود ۳۰ درصد ) ، پروولون، چدار و پارمیزان است. علاوه بر این، پنیرهای امنتال، رومانو و ریکوتا نیز اغلب به عنوان طعم دهنده و همچنین در تولید پنیر پیتزا برای تولید انبوه پیتزا استفاده می شوند. [ ۲] برخی از پنیرهای پیتزایی که برای تولید انبوه پیتزا استفاده می شوند، پس از تولید منجمد می شوند و به همان صورت نیز حمل و نقل می شوند.
پنیر پیتزا، به منظور داشتن کیفیت بهینه در قهوه ای شدن، آب شدن، کشش و محتوای چربی و رطوبت، فرآوری می شود. مطالعه ها و آزمایش های مختلفی پیرامون بررسی اثر روغن نباتی روی فرایند تولید و فراوری، [ ۳] دناتوره شدن پروتیین آب پنیر[ ۴] [ ۵] و عوامل دیگر مؤثر بر کیفیت پنیر، انجام شده است. [ ۶] مطابق تخمین صورت پذیرفته در سال ۱۹۹۷، تولید سالانه پنیر پیتزا در ایالات متحده آمریکا برابر با ۲ میلیارد پوند و در اروپا معادل ۲۰۰ میلیون پوند بوده است. میزان تقاضا برای تولید پنیر در اروپا تا سال ۲۰۰۰ تا هشت درصد افزایش یافت. روند پیوسته و روبه رشد تولید و مصرف پنیر موزارلا و پیتزا تا دهه اول قرن ۲۱ میلادی در ایالات متحده آمریکا ادامه داشته است. [ ۷]
پنیر پیتزا به عنوان یکی از انواع محصولات لبنی، با استفاده از دیگر لبنیات اصلی تهیه می شود. در تولید این پنیر، ابتدا استارترهای آب پنیر به شیر حاوی باکتری های ترموفیل اضافه می شود و سپس به شیر این امکان را می دهند تا دوران رسیدن را طی کند و به اصطلاح برسد.
در مرحله بعد، مایه پنیررنت به شیر اضافه می شود تا لخته تشکیل شود. سپس لخته بزرگتر بریده می شود و به قطعات کوچکتر تقسیم می شود. بعد از مدتی، لخته ها را هم می زنند تا قسمت مایع آن ها جدا شود. سپس لخته ها را از آب جدا می کنند و در زیر فشار قرار می دهند تا آبشان گرفته شود و سفت شوند. این کار باعث می شود بافت پنیر کمی کش دار و لاستیک مانند شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفپنیر پیتزا ( به انگلیسی: Pizza cheese ) شامل چندین نوع پنیر و محصول لبنی است که برای استفاده در تهیه پیتزا تولید می شود. پنیر پیتزا شامل پنیر اصلاح و فراوری شده مانند پنیر موزارلا و غیره است. اصطلاح پنیر پیتزا، می تواند به هر نوع پنیر مناسب برای تهیه پیتزا اشاره داشته باشد. [ ۱] متداول ترین نوع پنیر مورد استفاده برای پیتزا عبارت اند از پنیرهای موزارلا ( حدود ۳۰ درصد ) ، پروولون، چدار و پارمیزان است. علاوه بر این، پنیرهای امنتال، رومانو و ریکوتا نیز اغلب به عنوان طعم دهنده و همچنین در تولید پنیر پیتزا برای تولید انبوه پیتزا استفاده می شوند. [ ۲] برخی از پنیرهای پیتزایی که برای تولید انبوه پیتزا استفاده می شوند، پس از تولید منجمد می شوند و به همان صورت نیز حمل و نقل می شوند.
پنیر پیتزا، به منظور داشتن کیفیت بهینه در قهوه ای شدن، آب شدن، کشش و محتوای چربی و رطوبت، فرآوری می شود. مطالعه ها و آزمایش های مختلفی پیرامون بررسی اثر روغن نباتی روی فرایند تولید و فراوری، [ ۳] دناتوره شدن پروتیین آب پنیر[ ۴] [ ۵] و عوامل دیگر مؤثر بر کیفیت پنیر، انجام شده است. [ ۶] مطابق تخمین صورت پذیرفته در سال ۱۹۹۷، تولید سالانه پنیر پیتزا در ایالات متحده آمریکا برابر با ۲ میلیارد پوند و در اروپا معادل ۲۰۰ میلیون پوند بوده است. میزان تقاضا برای تولید پنیر در اروپا تا سال ۲۰۰۰ تا هشت درصد افزایش یافت. روند پیوسته و روبه رشد تولید و مصرف پنیر موزارلا و پیتزا تا دهه اول قرن ۲۱ میلادی در ایالات متحده آمریکا ادامه داشته است. [ ۷]
پنیر پیتزا به عنوان یکی از انواع محصولات لبنی، با استفاده از دیگر لبنیات اصلی تهیه می شود. در تولید این پنیر، ابتدا استارترهای آب پنیر به شیر حاوی باکتری های ترموفیل اضافه می شود و سپس به شیر این امکان را می دهند تا دوران رسیدن را طی کند و به اصطلاح برسد.
در مرحله بعد، مایه پنیررنت به شیر اضافه می شود تا لخته تشکیل شود. سپس لخته بزرگتر بریده می شود و به قطعات کوچکتر تقسیم می شود. بعد از مدتی، لخته ها را هم می زنند تا قسمت مایع آن ها جدا شود. سپس لخته ها را از آب جدا می کنند و در زیر فشار قرار می دهند تا آبشان گرفته شود و سفت شوند. این کار باعث می شود بافت پنیر کمی کش دار و لاستیک مانند شود.
wiki: پنیر پیتزا