پنیر پیتزا

دانشنامه عمومی

ویرایش - ویرایش کد - ویرایش دادگان ویکی
پنیر پیتزا ( به انگلیسی: Pizza cheese ) شامل چندین نوع پنیر و محصول لبنی است که برای استفاده در تهیه پیتزا تولید می شود. پنیر پیتزا شامل پنیر اصلاح و فراوری شده مانند پنیر موزارلا و غیره است. اصطلاح پنیر پیتزا، می تواند به هر نوع پنیر مناسب برای تهیه پیتزا اشاره داشته باشد. [ ۱] متداول ترین نوع پنیر مورد استفاده برای پیتزا عبارت اند از پنیرهای موزارلا ( حدود ۳۰ درصد ) ، پروولون، چدار و پارمیزان است. علاوه بر این، پنیرهای امنتال، رومانو و ریکوتا نیز اغلب به عنوان طعم دهنده و همچنین در تولید پنیر پیتزا برای تولید انبوه پیتزا استفاده می شوند. [ ۲] برخی از پنیرهای پیتزایی که برای تولید انبوه پیتزا استفاده می شوند، پس از تولید منجمد می شوند و به همان صورت نیز حمل و نقل می شوند.
پنیر پیتزا، به منظور داشتن کیفیت بهینه در قهوه ای شدن، آب شدن، کشش و محتوای چربی و رطوبت، فرآوری می شود. مطالعه ها و آزمایش های مختلفی پیرامون بررسی اثر روغن نباتی روی فرایند تولید و فراوری، [ ۳] دناتوره شدن پروتیین آب پنیر[ ۴] [ ۵] و عوامل دیگر مؤثر بر کیفیت پنیر، انجام شده است. [ ۶] مطابق تخمین صورت پذیرفته در سال ۱۹۹۷، تولید سالانه پنیر پیتزا در ایالات متحده آمریکا برابر با ۲ میلیارد پوند و در اروپا معادل ۲۰۰ میلیون پوند بوده است. میزان تقاضا برای تولید پنیر در اروپا تا سال ۲۰۰۰ تا هشت درصد افزایش یافت. روند پیوسته و روبه رشد تولید و مصرف پنیر موزارلا و پیتزا تا دهه اول قرن ۲۱ میلادی در ایالات متحده آمریکا ادامه داشته است. [ ۷]
پنیر پیتزا به عنوان یکی از انواع محصولات لبنی، با استفاده از دیگر لبنیات اصلی تهیه می شود. در تولید این پنیر، ابتدا استارترهای آب پنیر به شیر حاوی باکتری های ترموفیل اضافه می شود و سپس به شیر این امکان را می دهند تا دوران رسیدن را طی کند و به اصطلاح برسد.
در مرحله بعد، مایه پنیررنت به شیر اضافه می شود تا لخته تشکیل شود. سپس لخته بزرگتر بریده می شود و به قطعات کوچکتر تقسیم می شود. بعد از مدتی، لخته ها را هم می زنند تا قسمت مایع آن ها جدا شود. سپس لخته ها را از آب جدا می کنند و در زیر فشار قرار می دهند تا آبشان گرفته شود و سفت شوند. این کار باعث می شود بافت پنیر کمی کش دار و لاستیک مانند شود.
عکس پنیر پیتزا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

سرمان کلاه نرود، بسیاری از این اسامی موجود در بازار اسامی متفرقه یک جنس هستند.
پنیر موزارلا = پنیر پیتزا
پنیر چدار = پنیر بامزه ( tasty cheese )
پنیر هالومی = پنیر کبابی
پنیر کاتج = پنیر دَلَمه : پنیر نیمه نرم با بافت خامه ای و طعم ملایم حاصل از لخته شدن پروتئین شیر
...
[مشاهده متن کامل]

پنیر پارمزان = پنیر پارمسان
پنیر لاکتیک = پنیر شیر ترش ( sour milk cheese )
پنیر فتا و پنیر دانمارکی = پنیر سفید
فتا : فتا در یونانی ( φέτα ) معنی تکه و لایه میدهد، و در کشورهای غربی دو نوع پنیر سفید به اسامی پنیر سفید ایرانی و یونانی معروف است. Persian Cheese یا Persian Feta و Greek Feta. پنیر سفید میتواند از شیر گاو، گوسفند، بز و شتر تهیه شود و تفاوتی در نام آن که پنیر سفید باشد ایجاد نمیکند مگر اینکه بگویند پنیر سفید گاوی، گوسفندی و بزی.
قابل ذکر است آن پنیر ایرانی که در غرب معروف است، تکه ای پنیر سفیدخودمان است که داخل یک ظرف پر از روغن زیتون همراه با تعدادی برگ زعتر تازه، برگ بو، سیر و دانه های فلفل سیاه میفروشند. گاهی این اقلام را عوض میکنند مثلا شوید بجای برگ و زعتر میریزند و غیره

پنیر پیتزا
Mazorella
Pizza Cheese

بپرس