ریکوتا

دانشنامه عمومی

ویرایش - ویرایش کد - ویرایش دادگان ویکی
ریکوتا ( به انگلیسی: Ricotta ) یک نوع پنیر ایتالیایی است که معمولاً از شیر گوسفند و گاو به وسیلهٔ باقی مانده آب پنیر پس از تولید پنیر تهیه می شود. ریکوتا در لغت به معنای «دوباره پخته شده» است. به دلیل اینکه طی فرایند تولید، بیشتر چربی جذب پنیر اصلی می شود، ریکوتا دارای چربی پایینی است. [ ۱]
عکس ریکوتاعکس ریکوتا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس