پنیر بوترکیزه

دانشنامه عمومی

ویرایش - ویرایش کد - ویرایش دادگان ویکی
پنیر بوترکیزه یا پنیر بوتوکیزه از انواع پنیرهای چرب و نیمه سخت است و به صورت قرص های زرد با پوستهٔ قرمز می باشد. این پنیر اولین بار در سال ۱۹۲۸ در آلمان تولید شد که به دلیل طعم کره ایِ آن، به پنیر بوترکیزه ( به آلمانی: Butterkäse ( بوتِرکِزه ) ) معروف شد. در حال حاضر این پنیر در سراسر آلمان تولید می شود. این پنیر، که از شیر گاو به دست می آید، طعم خوبی به سبزیجات می دهد و برای تهیهٔ انواع سوفلهٔ سبزیجات مناسب است. از این پنیر می توان در تهیهٔ صبحانه، انواع غذاهای گوشتی، املت، سوپ، سالادها و انواع ساندویچ های سرد و گرم استفاده کرد.
عکس پنیر بوترکیزه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس