پل ادم

دانشنامه عمومی

پل آدم. پل آدم ( به تامیلی: ஆதாம் பாலம் ) که به نام پل راما نیز نامیده می شود، یک سد ساحلی زنجیره ای از سنگ آهک است که بین جزیره پامبان در ساحل جنوب شرقی تامیل نادو کشور هند و جزیره منار در ساحل شمال غربی سری لانکا قرار دارد. شواهد زمین شناسی نشان می دهد که این پل در گذشته راه ارتباط زمینی بین هند و سری لانکا بوده است.
پل آدم ۳۰ کیلومتر ( ۱۹ مایل ) طول دارد و خلیج منار ( جنوب غرب ) را از تنگه پالک ( شمال شرق ) جدا مسازد. بخشی از کناره های ماسه ای آن خشک بوده و ژرفای دریا در این نواحی بسیار کم ( ۱ تا ۱۰ متر ) است که مانعی برای ناوبری و کشتی رانی به شمار می رود. بر اساس گزارش ها پل آدم تا قرن ۱۵ میلادی و پیش از این که بستر دریا توسط توفان ها ژرف تر شود، توسط انسان قابل گذر بوده است. طبق گزارش های ثبت شده در معابد منطقه، پل آدم تا قبل از ویرانی بر اثر وقوع یک چرخند در سال ۱۴۸۰ میلادی، به طور کامل بالاتر از سطح آب دریا قرار داشته است.
عکس پل آدم
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

پل آدم. پل آدم (Adam\'s Bridge)
(یا: پل راما) بقایای برزخی که اکنون کران ماسههایی را در تنگههای بین جنوب هند و سری لانکا تشکیل می دهد و مانع کشتی رانی می شود. در اساطیر هندو، راما، قهرمان رامایانا، این گذرگاه را برای عبور از هند به سری لانکا ساخت؛ در برخی قصص اسلامی، حضرت آدم از این پل گذشت تا در سری لانکا توبه کند.

پیشنهاد کاربران

بپرس