پای توت فرنگی

دانشنامه عمومی

پای توت فرنگی یک غذای دسر است که عمدتاً از توت فرنگی تشکیل شده است.
پای توت فرنگی بیشتر از توت فرنگی، شکر، پوسته پای و گاهی ژلاتین تشکیل شده است. معمولاً حدود ۷۰ درصد وزن پای را توت فرنگی تشکیل می دهد. اغلب با خامه فرم گرفته یا گاهی با بستنی سرو می شود. [ ۱]
یک غذای دسر مرتبط، پای توت فرنگی - ریواس است که نسخه ای از پای ریواس است که از توت فرنگی به عنوان یک شیرین کننده میوه ای استفاده می کند.
عکس پای توت فرنگیعکس پای توت فرنگی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس