پاک بان

دانشنامه عمومی

پاک بان یا رُفت گر یا سوفور، سپور[ ۱] ممکن است به شغل شخص یا دستگاهی که خیابان ها را تمیز می کند، اشاره کند. یک رفتگر خیابانی، خیابان ها را معمولاً در یک منطقه شهری تمیز می کند.
از زمان تبدیل شدن پساب زدایی و دفع زباله به یک اولویت، جاروگران خیابانی در شهرها به عنوان " کارگران بهداشت " به کار گرفته شده اند. یک پاک بان خیابانی به طور معمول برای تمیز کردن زباله ها، فضولات حیوانات و کثیفی هایی که در خیابان ها جمع می شود از جارو و خاک انداز استفاده می کند. بعداً شیلنگهای آب برای شستشوی خیابانها نیز مورد استفاده واقع شد.
ماشین آلاتی در قرن ۱۹ ایجاد شدند تا پاک بانی را کارآمدتر انجام دهند. امروزه از جاروبرقی های نوین که بر روی بدنه کامیون سوار می شوند، می توانند بقایای زباله ها که در خیابان ها جمع می شوند را جارو کنند.
جارو برقی های خیابانی جدیدتر قادر به جمع آوری ذرات کوچک زباله هستند. [ ۲] امروزه بسیاری از جارو برقی های خیابانی تولید شده دارای مجوز PM10 و PM2. 5 هستند، [ ۳] به این معنی که آنها قادر به جمع آوری و نگهداری مواد ذره ای به اندازه کمتر از ۱۰μm و حتی پایین تر از ۲٫۵μm هستند. [ ۴] با وجود پیشرفت های فناوری جارو خیابانی، هنوز در ایالات متحده در ۹۰ درصد موارد از جارو برقی مکانیکی استفاده می شود. [ ۵] در سال ۲۰۱۸، Boschung، یک تولیدکننده دستگاه های پاک بان خیابانی در سوئیس، نخستین دستگاه پاک بانی تمام برقی با ۰ درصد انتشار گازهای گل خانه ای به نام Urban - Sweeper S2. 0 را به بازار عرضه کرد.
نیاز به حذف زباله از جاده ها در مناطق شهری قرن ها وجود داشته است.
در گذشته گاهی قوانین محلی در یک شهر یا شهرک صاحب خانه را ملزم می کرد مسیر منتهی به منزلش را تمیز کند.
در زمانی که بیش تر آمدوشد وسایل نقلیه توسط اسب ها صورت می گرفت، رفت گرانی وجود داشتند که به دلیل ارزش فضولات اسب به عنوان کود حیوانی در مناطق روستایی اطراف شهر، اقدام به جمع آوری آن از کف گذرگاه ها می کردند.
در دهه ۱۸۴۰، منچستر انگلستان به عنوان نخستین شهر صنعتی شناخته شده بود. منچستر یکی از بزرگترین صنایع نساجی آن زمان را داشت. در نتیجه گفته شد که این کلانشهر قوی ناسالم ترین مکان برای زندگی در انگلیس است. [ ۶] در پاسخ به این محیط غیر بهداشتی، جوزف ویتورث یک جاروی مکانیکی مخصوص خیابان را اختراع کرد. این دستگاه با هدف جمع آوری زباله از خیابان ها و به منظور حفظ ایمنی و همچنین زیبایی شهر طراحی شده بود. [ ۲] [ ۳]
عکس پاک بانعکس پاک بانعکس پاک بانعکس پاک بانعکس پاک بانعکس پاک بان
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس