نیکوجاگا

دانشنامه عمومی

نیکوجاگا ( به ژاپنی: 肉じゃが Nikujaga ) یکی از انواع غذاهای آشپزی ژاپنی است. مواد این غذا گوشت گاو یا گوشت خوک، سیب زمینی، پیاز و کُون نیاکوی رشته ای هستند. برای چاشنی از شویو، شکر و میرین استفاده می شود. در شرق ژاپن از گوشت خوک بیشتر از گوشت گاو استفاده می شود. از دوره میجی برای نخستین بار توسط نیروی دریایی ژاپن به وجود آمد و از آن پس تهیهٔ آن در سراسر ژاپن رواج پیدا کرد. مواد نیکوجاگا تقریباً همان مواد کاره رایس است و از نظر ارزش تغذیه ای و تعادل مواد غذایی در موقعیت خوبی قرار دارد.
این غذا در حدود سال های ۱۸۷۰ تا ۱۸۷۸ میلادی توسط یکی از مقامات ارتش ژاپن، در طی تحصیل در انگلیس و تحت تأثیر فرهنگ غذایی انگلیس به وجود آمده است.
دستور پخت آن در مدرسه غذایی نیروی دریایی ژاپن در سال ۱۹۳۳ میلادی به این صورت نوشته و باقی مانده است.
• روغن در قابلمه ریخته می شود.
• ۳ دقیقه بعد گوشت خام در قابلمه روغن ریخته می شود.
• ۷ دقیقه بعد شکر اضافه می شود.
• ۱۰ دقیقه بعد سس سویا اضافه می شود.
• ۱۴ دقیقه بعد کُون نیاکو و سیب زمینی اضافه می شود.
• ۳۱ دقیقه بعد پیاز اضافه می شود.
• ۳۴ دقیقه بعد پایان.
عکس نیکوجاگا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس