نگهدارندهٔ میوه ( به انگلیسی: Fruit preserves ) ، به عمل آماده سازی میوه هایی گفته می شود که عامل اصلی نگهدارنده آنها شکر و گاهی اسیدهای خوراکی است که اغلب در ظروف شیشه ای ذخیره می شوند و به عنوان چاشنی یا غذا استفاده می شوند.
انواع مختلفی از مواد نگهدارندهٔ میوه در سطح جهان وجود دارد که با روش تهیه، نوع میوه مورد استفاده و قرار دادن در یک وعده غذایی متمایز می شوند. مواد غذایی شیرین مانند مربا، ژله و مارمالاد اغلب در وعده صبحانه روی نان یا به عنوان ماده شیرینی یا دسر خورده می شوند، در حالی که مواد غذایی ترش و شیرین تر که از میوه های گیاهی مانند گوجه فرنگی، کدو سبز یا کدو تنبل تهیه می شوند، در کنار غذاهای خوش طعمی مانند پنیر، و وعده های غذایی سرد و کاری مصرف می شوند.![عکس نگهدارنده میوه](//img.abadis.ir/wikis/E/E3E1D42DE80F0AA5.webp)
![عکس نگهدارنده میوه](//img.abadis.ir/wikis/7/784DC3F809B424EF.webp)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفانواع مختلفی از مواد نگهدارندهٔ میوه در سطح جهان وجود دارد که با روش تهیه، نوع میوه مورد استفاده و قرار دادن در یک وعده غذایی متمایز می شوند. مواد غذایی شیرین مانند مربا، ژله و مارمالاد اغلب در وعده صبحانه روی نان یا به عنوان ماده شیرینی یا دسر خورده می شوند، در حالی که مواد غذایی ترش و شیرین تر که از میوه های گیاهی مانند گوجه فرنگی، کدو سبز یا کدو تنبل تهیه می شوند، در کنار غذاهای خوش طعمی مانند پنیر، و وعده های غذایی سرد و کاری مصرف می شوند.
![عکس نگهدارنده میوه](http://img.abadis.ir/wikis/E/E3E1D42DE80F0AA5.webp)
![عکس نگهدارنده میوه](http://img.abadis.ir/wikis/7/784DC3F809B424EF.webp)
wiki: نگهدارنده میوه