نودلِ جگر غذای سنتّی کشور آلمان، اتریش و چک است.
معمولاً ماده نودل از جگر گاو درست شده است، اما در ناحیه پالاتن کشور آلمان به جایِ جگر گاو از گوشت خوک استفاده می شود. گوشت چرخ می شود و با نان، تخم مرغ، جعفری و ادویه های متنوّع و معمولاً جوزهندی یا مرزنگوش مخلوط می شود. در کشور اتریش، معمولاً طحال و جگر با نسبتِ ۱ به ۳ مخلوط می شود.
با استفاده از دو قاشق غذاخوری، خمیر را به شکل دامپلینگ درآورده و با گوشتابه گاو مخلوط یا با پیه خوک سرخ کنید.
دامپلینگ هایِ جوشانده را بابت قوام کمترشان باید فوری پس از آماده شدن میل کرد، البته نوع سرخ شده آن به خاطر لایه سفتی که ناشی از سرخ کردن است، چندان در معرضِ وارفتن نیست.
در منطقه پالاتنِ آلمان، نودلِ جگر معمولاً با کلم ترش و پوره سیب زمینی سرو می شود. در ایالت بایرن و کشور اتریش، غالباً این مواد افزودنی در سوپ به عنوان سوپِ نودلِ جگر ( سوپ دامپلینگ جگر ) [ ۱] [ ۲] سرو می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفمعمولاً ماده نودل از جگر گاو درست شده است، اما در ناحیه پالاتن کشور آلمان به جایِ جگر گاو از گوشت خوک استفاده می شود. گوشت چرخ می شود و با نان، تخم مرغ، جعفری و ادویه های متنوّع و معمولاً جوزهندی یا مرزنگوش مخلوط می شود. در کشور اتریش، معمولاً طحال و جگر با نسبتِ ۱ به ۳ مخلوط می شود.
با استفاده از دو قاشق غذاخوری، خمیر را به شکل دامپلینگ درآورده و با گوشتابه گاو مخلوط یا با پیه خوک سرخ کنید.
دامپلینگ هایِ جوشانده را بابت قوام کمترشان باید فوری پس از آماده شدن میل کرد، البته نوع سرخ شده آن به خاطر لایه سفتی که ناشی از سرخ کردن است، چندان در معرضِ وارفتن نیست.
در منطقه پالاتنِ آلمان، نودلِ جگر معمولاً با کلم ترش و پوره سیب زمینی سرو می شود. در ایالت بایرن و کشور اتریش، غالباً این مواد افزودنی در سوپ به عنوان سوپِ نودلِ جگر ( سوپ دامپلینگ جگر ) [ ۱] [ ۲] سرو می شود.
wiki: نودل جگر