شیسو ( به ژاپنی: シソ Shiso ) یکی از گیاهان دارویی و معطر است. شیسو در کشورهای چین، ژاپن و کره مصرف خوراکی دارد. در طب سنتی چینی بیش از دو هزار سال است که از این گیاه استفاده می شود. طول این گیاه به یک متر نیز می رسد و رنگ برگ های آن به رنگ سبز و قرمز مایل به ارغوانی است.
شیسو برگ و گل آن یکی از عناصر غذایی در آشپزی ژاپنی است. از غذاهایی که از شیسو برای تهیهٔ آن استفاده می شود، می توان از سوشی، تمپورا و ساشیمی نام برد. در زبان ژاپنی به آن اوبا یا برگ بزرگ نیز گفته می شود. از برگ قرمز آن برای رنگ دهی به اومه بوشی ( ترشی آلو ) استفاده می شود. گل آن نیز در اوچازوکه ( مخلوط آبکی چای و برنج ) بکار می رود. شیسو به صورت خشک و پودر شده در فوری کاکه ها ( سبزی خشک برای روی برنج ) نیز بکار می رود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفشیسو برگ و گل آن یکی از عناصر غذایی در آشپزی ژاپنی است. از غذاهایی که از شیسو برای تهیهٔ آن استفاده می شود، می توان از سوشی، تمپورا و ساشیمی نام برد. در زبان ژاپنی به آن اوبا یا برگ بزرگ نیز گفته می شود. از برگ قرمز آن برای رنگ دهی به اومه بوشی ( ترشی آلو ) استفاده می شود. گل آن نیز در اوچازوکه ( مخلوط آبکی چای و برنج ) بکار می رود. شیسو به صورت خشک و پودر شده در فوری کاکه ها ( سبزی خشک برای روی برنج ) نیز بکار می رود.
wiki: نعنای ارغوانی