اوچازوکه

دانشنامه عمومی

اوچازوکه یا چازوکه ( به ژاپنی: 茶漬け ちゃづけ Chazuke ) یک نوع غذا در آشپزی ژاپنی است. در اصل به غذای حاصل از ریختن چای سبز در روی گوهان ( برنج سفید پختهٔ ژاپنی ) گفته می شود اما می توان به جای چای سبز، داشی یا تنها آب جوشیده شده را نیز بکار برد. برای روی غذا معمولاً از اومه بوشی ( ترشی آلو ) ، یا سوکه مونو ( ترشی ژاپنی ) ، سالمون ( ماهی ) ، واسابی و انواع ساشی می ( ماهی خام ) استفاده می شود.
عکس اوچازوکه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس