نابه مونو ( به ژاپنی: 鍋物, なべ物 Nabemono ) یا نابه ریوری یا به اختصار نابه ( نابه به معنی قابلمه و کماجدان است ) به یک نوع سبک پخت غذا در آشپزی ژاپنی گفته می شود. در این نوع غذا، موادغذایی در همان محل صرف غذا به وسیلهٔ چراغ گاز قابل حمل یا هات پلیت ( غذاپز برقی ) با یک قابلمه پخته می شود. این روش پخت بخصوص در زمستان بسیار طرفدار دارد و نشستگان به دور میز با هاشی مواد پخته شده را از داخل قابلمه برداشته و در یک کاسهٔ کوچک صرف می کنند. معمولاً در درون ظرف کوچک قبل از صرف غذا انواع چاشنی ها مانند، پونزو یا تاره ریخته می شود.
• شابوشابو
• سوکی یاکی
• اودن
• چیگه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف• شابوشابو
• سوکی یاکی
• اودن
• چیگه

wiki: نابه مونو