مغز گاو

دانشنامه عمومی

مغز گاو (غذا). مغز گاو ( انگلیسی: Beef brain ) و گوساله در آشپزی فرانسوی، ایتالیایی، اسپانیا، السالوادور، مکزیکی و همانند آنها مورد استفاده قرار می گیرد. در زبان اسپانیایی به آنها سِسوس ( sesos ) می گویند و در خوراکی های تاکو و کیسدیا مورد استفاده قرار گرفته و خورده می شوند؛ در پاکستان و بنگلادش و برخی مناطق هند مانند کلکته و کرالا در زبان اردو و بنگالی با نام مغز ( Maghaz ) معروف است.
مغز گوساله ( یا cervelle de veau ) یک خواکی رایج لذیذ در مراکش و اروپا است. این غذا، مغز گوساله است که به عنوان گوشت مورد مصرف قرار می گیرد. [ ۱]
عکس مغز گاو (غذا)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران