اشپزی مکزیکی

دانشنامه عمومی

آشپزی مکزیکی. غذاهای مکزیکی ( به اسپانیایی: Gastronomía de México ) به خوراک ها و سبک طبخ غذاهای مکزیکی گفته می شود که طعم های متنوع، ظاهرهای رنگارنگ، ادویه جات خوش بو و مواد تشکیل دهندهٔ آن از مکزیک سرچشمه می گیرد و بومی این سرزمین است.
در نوامبر ۲۰۱۰، غذاهای مکزیکی توسط یونسکو به فهرست میراث فرهنگی و معنوی یونسکو اضافه شده است. [ ۱]
غذاهای مکزیکی یکی از متنوع ترین فرهنگ های غذایی در جهان، پس از غذاهای چینی و هندی به شمار می روند.
حبوبات یکی از ارکان اصلی غذاهای مکزیکی است، مثلاً ذرت و لوبیا برای ساخت آرد ماسا و چیپس بکار می روند. کدو و فلفل قرمز نیز به وفور در غذاهای مکزیکی استفاده می شوند. بعد از ذرت، برنج شایع ترین دانه در غذاهای مکزیکی است.
از گیاهان دارویی و معطر نیز در غذاهای مکزیکی استفاده می شود که بیش تر شامل: ادویه، پونه کوهی، گشنیز، دارچین، کاکائو و فلفل می شود همچنین استفاده از سیر و پیاز نیز معمول است.
نوشیدنی های الکلی بومی مکزیک شامل کاکتوس ساقه گرد، عرق صبر زرد مکزیکی، تکیلا، شراب و آبجو می شوند.
عکس آشپزی مکزیکیعکس آشپزی مکزیکیعکس آشپزی مکزیکی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس