قهوه دمی

دانشنامه عمومی

قهوهٔ دمی یا قهوه فیلترشده ( انگلیسی: Brewed coffee ) ، روش قهوه سازی است که در آن آب را بروی قهوهٔ برشته شدهٔ خردشده می ریزند و آب و قهوه از فیلتر عبور می کنند و در ظرف پائینی قهوه دم شده بدست می آید. دم کردن فرآیندی است که در آن دانه های قهوه در تماس با آب قرار می گیرند و ترکیبات محلول در آب این دانه های قهوه طعم و رایحه منحصربفرد خود را به آب می بخشند. محصول نهایی این فرآیند قهوه دمی است. قهوه دمی از 98 درصد آب و 1 - 1. 5% مواد محلول در آب موجود در دانه های قهوه تشکیل شده است.
اسپرسو و قهوه دمی دو نوع بسیار متفاوت از تهیه قهوه هستند و هر کدام از این روش ها، طعم و رایحه منحصر بفرد خود را به قهوه می بخشند. در حالی که اسپرسو از فشار بخار آب روی دانه های آسیاب شده و بسیار ربز قهوه استفاده می کند، قهوه دمی با ربختن آب داغ روی دانه های تازه ی قهوه ( روش pour - over یا چکه ای ) یا افزودن دانه های قهوه به آب داغ ( روش غوطه وری ) درست می شود. در هر صورت، آب گرم بیشتر دانه های قهوه را در خود حل می کند و سپس از فیلتر ( فیلتر کاغذی، فلزی یا پارچه ای ) عبور داده می شود تا ذرات ریز غیرقابل حل و روغن قهوه از آن جدا شود و در نهایت قهوه دمی آماده مصرف است.
فیلتر قهوه در سال ۱۹۰۸ توسط متیلا بنتر آلمانی اختراع شد. [ ۱]
عکس قهوه دمیعکس قهوه دمیعکس قهوه دمیعکس قهوه دمی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس