قهوه دالگونا ( انگلیسی: Dalgona coffee ) یک نوشیدنی است که از هم زدن نسبت های مساوی پودر قهوه فوری، شکر و آب جوش تا زمانی که بافت خامه ای پیدا کند و سپس به شیر گرم یا سرد اضافه می شود، تهیه می شود. [ ۴] گاهی اوقات، روی آن را با پودر قهوه، کاکائو، بیسکویت خردشده یا عسل تزیین می کنند. [ ۵] در زمان دنیاگیری کووید - ۱۹ هنگامی که مردم از بیرون رفتن خود داری می کردند، ویدئوهایی از تهیهٔ این قهوه در خانه با دست و بدون استفاده از همزن برقی، در رسانه های اجتماعی رواج یافت. [ ۶] نام آن برگرفته از دالگونا می باشد که یک شیرینی شکری در کره جنوبی است. دلیل آن نیز به خاطر شباهت ظاهری و طعم آن است، گرچه در قهوه دالگونا واقعاً دالگونا وجود ندارد.
اعتبار این نوشیدنی می رسد به لئونگ کم هون ( Leong Kam Hon ) ، کشتی ساز سابق ماکانی که طی حادثه ای بازوی چپش از کار افتاد و نتوانست کار خود را ادامه دهد، بنابراین مغازه خود را به اسم "قهوه وای تینگ ( Wai Ting Coffee ) " ( یا بعدتر "هون کی - Hon Kee" و 漢記 ) در شهر کولوان راه اندازی کرد. لئونگ به یاد می آورد که در سال 1997 به درخواست یک زوج توریستی این نوشیدنی را درست کرد. در ابتدا این نوشیدنی برای او از اهمیت خاصی برخوردار نبود، تا اینکه در سال 2004 تصمیم گرفت آن را به چاو یون فت ( Chow Yun - fat ) و همراهانش که به کافه او رفته بودند سرو کند. ستایش چاو برای این نوشیدنی اولین موج توجه بین المللی را به خود جلب کرد و بازدیدکنندگان جدید برای درخواست «قهوه چاو یون فت» به آنجا می رفتند. گرچه خود سازنده، نوشیدنی تهیه شده را در منوی خود به اسم 手打咖啡 یا "قهوه کوبیده شده با دست" نوشته بود.
نام "قهوه دالگونا" به جونگ ایل - وو ( Jung Il - woo ) بازیگر کره جنوبی نسبت داده شده است، کسی که در ژانویه 2020 در زمان حضورش در برنامه KBS2 بنام Stars' Top Recipe at Fun - Staurant ( 신상출시 편스토랑 ) نوشیدنی را در همان غذاخوری سفارش داد. او طعم آن را به طعم دالگونا، نوعی آب نبات شانه عسلی تشبیه کرد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاعتبار این نوشیدنی می رسد به لئونگ کم هون ( Leong Kam Hon ) ، کشتی ساز سابق ماکانی که طی حادثه ای بازوی چپش از کار افتاد و نتوانست کار خود را ادامه دهد، بنابراین مغازه خود را به اسم "قهوه وای تینگ ( Wai Ting Coffee ) " ( یا بعدتر "هون کی - Hon Kee" و 漢記 ) در شهر کولوان راه اندازی کرد. لئونگ به یاد می آورد که در سال 1997 به درخواست یک زوج توریستی این نوشیدنی را درست کرد. در ابتدا این نوشیدنی برای او از اهمیت خاصی برخوردار نبود، تا اینکه در سال 2004 تصمیم گرفت آن را به چاو یون فت ( Chow Yun - fat ) و همراهانش که به کافه او رفته بودند سرو کند. ستایش چاو برای این نوشیدنی اولین موج توجه بین المللی را به خود جلب کرد و بازدیدکنندگان جدید برای درخواست «قهوه چاو یون فت» به آنجا می رفتند. گرچه خود سازنده، نوشیدنی تهیه شده را در منوی خود به اسم 手打咖啡 یا "قهوه کوبیده شده با دست" نوشته بود.
نام "قهوه دالگونا" به جونگ ایل - وو ( Jung Il - woo ) بازیگر کره جنوبی نسبت داده شده است، کسی که در ژانویه 2020 در زمان حضورش در برنامه KBS2 بنام Stars' Top Recipe at Fun - Staurant ( 신상출시 편스토랑 ) نوشیدنی را در همان غذاخوری سفارش داد. او طعم آن را به طعم دالگونا، نوعی آب نبات شانه عسلی تشبیه کرد.

wiki: قهوه دالگونا