قطایف
فرهنگ فارسی
فرهنگ معین
فرهنگ عمید
دانشنامه عمومی
قطایف یک گونه شیرینی و دسر عربی است که بیشتر در در ماه رمضان در اردن، مصر و عراق سرو می شود. البته در ماه رمضان در شیرینی فروشی های ترکیه هم یافت می شود.
قطایف لایه ای خمیر نازک است که درون آن با خشکبار و پنیر پر شده که در روغن فراوان شناور شده و سرخ می شود و بر روی آن شربت شکر و گلاب و پودر پسته یا خلال بادام می ریزند.
تاریخچه قطایف به مصر برمی گردد، که از آن جا به دیگر کشورهای عربی و ترکیه راه یافت.
شیوه پخت آن مانند به گوش فیل ایرانی است. با این تفاوت که قتایف را پنیر بدون نمک، فندق، پسته، افشره ی نارگیل، دارچین، گردو، پودر شکر و کشمش پر می کنند. .
سپس آن را به مدت کوتاهی در روغن فراوان شناور کرده و سرخ می کنند و روی آن شربت شکر و گاهی هم عسل می ریزند.
قطایف دارای مقدار بسیار بسیار بالایی قند و چربی است و خوردن آن به کسانی که دچار اضافه وزن یا دیابت هستند، پیشنهاد نمی شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفقطایف لایه ای خمیر نازک است که درون آن با خشکبار و پنیر پر شده که در روغن فراوان شناور شده و سرخ می شود و بر روی آن شربت شکر و گلاب و پودر پسته یا خلال بادام می ریزند.
تاریخچه قطایف به مصر برمی گردد، که از آن جا به دیگر کشورهای عربی و ترکیه راه یافت.
شیوه پخت آن مانند به گوش فیل ایرانی است. با این تفاوت که قتایف را پنیر بدون نمک، فندق، پسته، افشره ی نارگیل، دارچین، گردو، پودر شکر و کشمش پر می کنند. .
سپس آن را به مدت کوتاهی در روغن فراوان شناور کرده و سرخ می کنند و روی آن شربت شکر و گاهی هم عسل می ریزند.
قطایف دارای مقدار بسیار بسیار بالایی قند و چربی است و خوردن آن به کسانی که دچار اضافه وزن یا دیابت هستند، پیشنهاد نمی شود.
wiki: قطایف
پیشنهاد کاربران
1_قطیفه
لباس
2_حلوا
نزع فرزندان بر آن باوفا
چون قطایف پیش شیخ بی نوا
✏ �مولانا�
لباس
2_حلوا
نزع فرزندان بر آن باوفا
چون قطایف پیش شیخ بی نوا
✏ �مولانا�