قران را چگونه شناختم

دانشنامه اسلامی

[ویکی نور] قرآن را چگونه شناختم. قرآن را چگونه شناختم نوشتۀ دانشمند محقق انگلیسی «کینت گریک»استاد دانشگاه کمبریج است که توسط آقای ذبیح اللّه منصوری به فارسی ترجمه شده است.
نویسنده در این کتاب ابتدا به بررسی و تشریح وضعیت عربهای عربستان در قبل از اسلام پرداخته و با یک فرمول ساده وضعیت آنان را تشریح می کند.
به گفته وی اعراب قبل از اسلام فقط به سیر کردن شکم، ارضای غریزۀ جنسی و در نهایت به جنگ می اندیشیدند.
در بخشی دیگر نویسنده علت علاقمندی خود به قرآن را یادآور می شود.به گفته وی قرآن دارای یک جاذبۀ مغناطیسی است که هر خواننده آشنا به زبان عربی را به ادامه تلاوت ترغیب می کند و این جاذبه معلول عواملی چون ردیف کلمات قرآن، صرف و نحو عربی، سادگی کلمات قرآن، ابهت کلام قرآن و...است.نویسنده در ادامه لزوم پژوهش و تحقیق در مورد قرآن را یادآور شده و معتقد است قرآن کتابی جهانی است نه کتابی مختص مسلمانان، هرچند مسلمانان هم در معرفی و شناسانیدن قرآن تلاش چندانی نکرده اند.
به اعتقاد وی برای تحقیق در قرآن باید دو کار اساسی انجام پذیرد:1-کرونولوژی آیات قرآن؛یعنی تعیین زمان دقیق نزول هریک از آیات قرآن 2-تعیین شأن نزول آیات و سور قرآن.

[ویکی فقه] قرآن را چگونه شناختم (کتاب). «قرآن را چگونه شناختم» نوشته دانشمند محقق انگلیسی «کینت گریک» استاد دانشگاه کمبریج است که توسط آقای ذبیح الله منصوری به فارسی ترجمه شده است.
نویسنده در این کتاب ابتدا به بررسی و تشریح وضعیت عربهای عربستان در قبل از اسلام پرداخته و با یک فرمول ساده وضعیت آنان را تشریح می کند. به گفته وی اعراب قبل از اسلام فقط به سیر کردن شکم ، ارضای غریزه جنسی و در نهایت به جنگ می اندیشیدند. در بخشی دیگر نویسنده علت علاقمندی خود به قرآن را یادآور می شود. به گفته وی قرآن دارای یک جاذبه مغناطیسی است که هر خواننده آشنا به زبان عربی را به ادامه تلاوت ترغیب می کند و این جاذبه معلول عواملی چون ردیف کلمات قرآن، صرف و نحو عربی، سادگی کلمات قرآن، ابهت کلام قرآن و... است. نویسنده در ادامه لزوم پژوهش و تحقیق در مورد قرآن را یادآور شده و معتقد است قرآن کتابی جهانی است نه کتابی مختص مسلمانان ، هرچند مسلمانان هم در معرفی و شناسانیدن قرآن تلاش چندانی نکرده اند.
← تحقیق در قرآن
کتاب علاوه بر جذابیتی که در شیوه پرداختن مطالب دارد از این جهت حایز اهمیت است که توسط نویسنده ای مسیحی به رشته تحریر درآمده است. مردی که عمر معنوی خویش را صرف تحقیق در قرآن کرد و به هیچ وجه تحت تاثیر تعصب مذهبی قرار نگرفت. گذشته از این نویسنده به خوبی بر زبان عربی مسلط است و بالاخص بر زبان قرآن همانند یک دانشمند روحانی طراز اول اسلامی با زبان قرآن آشناست.
ساختار کتاب
کتاب حاوی یک مقدمه از مترجم و ده فصل ذیل می باشد: فصل اول: قرآن به قوم عرب چه داد؟ فصل دوم: قرآن را می گشائیم. فصل سوم: لزوم تحقیق در مورد قرآن. فصل چهارم: قرائت قرآن. فصل پنجم: معانی آیات قرآن از نظر کلی. فصل ششم: تفسیر قرآن. فصل هفتم: آیات قرآن و علوم امروزی. فصل هشتم: ناگواریهایی که برای انسان پیش می آید. فصل نهم: درخواست بخشایش. فصل دهم: نتیجه. در انتهای کتاب هم نامه آیت الله سید نور الدین علوی طالقانی راجع به این کتاب و تصحیحاتی که ایشان در مورد کتاب انجام داده اند به همراه فهرست مطالب کتاب آمده است.
نسخه شناسی
...

پیشنهاد کاربران

بپرس