فرهنگ در مالزی

دانشنامه عمومی

فرهنگ مالزی فرهنگ های متنوع مردم ساکن در مالزی را بیان می کند. اولین افرادی که در این منطقه زندگی می کردند قبایل بومی بودند که هنوز باقی مانده اند. مالایی ها عمدتاً ساکن شبه جزیره مالزی، شرق سوماترا و ساحل جزیره بورنئو، و همچنین جزایر کوچکتر که میان این مناطق قرار دارند. این مکانها امروزه بخشی از کشورهای مالزی، اندونزی، سنگاپور، برونئی و جنوب تایلند را شامل می شوند.
مجموع گویشوران مالایی در بیش از ۲۵ میلیون نفر می باشند که بیش از ۱۴ میلیون نفر از آنان در کشور مالزی زندگی می کنند. بیش از ۵ میلیون در اندوزی و نزدیک ۲ میلیون هم در تایلند کنونی ساکن هستند. مردم مالایی به زبان مالایی که یکی از زبانهای جنوب شرقی آسیا محسوب می شود، تکلم دارند. مالزی همواره به عنوان یک کشور ساحلی و تجاری با ویژگی های فرهنگی خاص شناخته شده است.
فرهنگ های دیگر که به شدت بر مالزی تأثیر می گذارد عبارتند از پارسی، عربی، انگلیس. بسیاری از قومیت های مختلفی که در حال حاضر در مالزی وجود دارد، دارای هویت فرهنگی منحصر به فرد و متمایز خود هستند.
هنر و موسیقی در مالزی از دیرباز حضور داشته و قدمت هنر مالایی به سلطانهای مالایی بر می گردد. هنر سنتی در زمینه هایی همچون حکاکی، نقره کاری و بافندگی متمرکز شده است.
موسیقی مالزی ریشه های گوناگونی دارد و عمدتاً مربوط به سازهای کوبه ای است. در اوایل ادبیات مالزی مبتنی بر حماسه های هندی بود که در دهه های اخیر گسترش یافته است. ادبیات انگلیسی تا زمان ورود به چاپخانه محدود به طبقه بالاتر جامعه محدود می شد. ادبیات چینی و هندی که به صورت محلی ایجاد شده بود در قرن ۱۹ ظاهر شد.
اگرچه جشنواره ها غالباً از پیشینه قومی خاصی سرچشمه می گیرند، اما همه آنها را در مالزی جشن می گیرند. ورزش های سنتی در مالزی محبوب هستند، در حالی که در ورزش های بین المللی مانند بدمینتون به یک مرکز تبدیل شده است. مالزی میزبان بازی های کشورهای همسود در سال ۱۹۹۸ بود.
مالزی از دو منطقه جغرافیایی مجزا تشکیل شده است: مالزی شبه جزیره ای و مالزی شرقی[ ۱] و اختلافات فرهنگی بین این دو بخش همچنان باقی مانده است. [ ۲] اگرچه اسلام آیین رسمی دولت است، اما قانون اساسی مالزی آزادی ادیان را تضمین می کند. [ ۳]
مالزی یک جامعه چند نژادی، چند فرهنگی و چند زبانی است که شامل ۶۵٪مالایایی و دیگر قبایل بومی، ۲۵٪ چینی، و ۷٪ هندی می باشد. مالایایی هایی که بزرگترین مجموعه را تشکیل می دهند، همگی مسلمان می باشند چرا که هر فرد باید مسلمان باشد تا از لحاظ قانونی بتواند تحت شرایط امور قانونی مالزی قرار گیرد. مالایایی ها از لحاظ سیاسی نقش غالبی را ایفا نموده و گروهی را تشکیل می دهند که بومیپوترا نامیده می شود. زبان بومی آن ها مالایایی، «باهاسا مالایو» است. باهاسای مالزی بسیار شبیه به باهاسا مالایو در کاربردی ترین مواردی است که زبان ملی کشور مالزی شمرده می شود.
عکس فرهنگ در مالزی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس