شورقوغال ( ترکی آذربایجانی: Şorqoğal ) نوعی شیرینی قدیمی آذربایجانی است به شکل گرد که با بادیان رومی، زیره سبز، دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه پر می شود. شورقوغال به همراه باقلوا و شکربوره، دیگر شیرینی های آذربایجانی، بیشتر برای عید نوروز پخته می شود. [ ۱]
شورقوغال یک شیرینی گردشکلی با سطح بیرونی زرد روشن می باشد. این شیرینی در دو نوع است. یکی شورقوغال نام دارد که با ترکیبی از ادویجات آماده می شود. دومی «شیرین قوغال» اسم گرفته که درونش با گردو یا فندق آسیاب شده پر می شود. همانند سایر شیرینی هایی که در جمهوری آذربایجان برای عید نوروز درست می شود، شورقوغال هم معنای نمادینی دارد که خورشید را جلوه می دهد. [ ۲] [ ۳] [ ۴]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفشورقوغال یک شیرینی گردشکلی با سطح بیرونی زرد روشن می باشد. این شیرینی در دو نوع است. یکی شورقوغال نام دارد که با ترکیبی از ادویجات آماده می شود. دومی «شیرین قوغال» اسم گرفته که درونش با گردو یا فندق آسیاب شده پر می شود. همانند سایر شیرینی هایی که در جمهوری آذربایجان برای عید نوروز درست می شود، شورقوغال هم معنای نمادینی دارد که خورشید را جلوه می دهد. [ ۲] [ ۳] [ ۴]
wiki: شورقوغال