شراب یخی

دانشنامه عمومی

شراب یخی نوعی شراب است که از انگور یخ زده تولید می شود. از آن جا که انگور یخ زده غلظت بیشتری دارد شراب تهیه شده شیرینی دوچندانی دارد. به منظور قرار گرفتن در رده شراب یخی، بایستی پس از رسیدن محصول تاک یخ بندانی با کمینه ۷ - ( در آلمان ) یا ۸ - ( در کانادا ) درجه سانتی گراد روی داده باشد. این مهم گاهی ممکن است چند ماه به درازا بکشد و خطر فاسد شدن محصول وجود دارد. [ ۱] [ ۲]
↑ Wein - Plus Glossar: Martial, accessed on January 22, 2013 ↑ Wein - Plus Glossar: Eiswein, accessed on January 22, 2013
• شراب دسر
• شراب ها
نوشیدنی های الکلی کانادا
• پیوند رده انبار در ویکی داده است
مقاله های دارای پیوند با میان ویکی
• همه مقاله های خرد
• مقاله های خرد شراب
عکس شراب یخی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس