سیستین

دانشنامه عمومی

سیستین ( به انگلیسی: Cystine ) یک اسید آمینه با فرمول ( SCH2CH ( NH2 ) CO2H ) 2 است که در بدن انسان از اکسیداسیون دو مولکول سیستئین تولید می شود که با هم پیوند دی سولفیدی تشکیل می دهند.
سیستئین در منابع حیوانی مانند تخم مرغ، لبنیات و گوشت مرغ و منابع گیاهی مانند پیاز، کلم بروکلی و غلات یافت می شود. حدود ۱۰–۱۴٪ از وزن بافتهای پوست و مو را سیستین تشکیل می دهد.
عکس سیستینعکس سیستین
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس