سوسیس تابستانی یک اصطلاح آمریکایی برای هر سوسیس است که می توان آن را خارج از یخچال تا هنگام باز کردن نگهداری کرد. سوسیس تابستانی معمولاً مخلوطی از گوشت خوک است، اما ممکن است از گوشت های دیگری مانند گوشت گاو یا گوزن درست شده یا حاوی آن باشد. سوسیس تابستانی تخمیر می شود، و می توان آن را خشک یا دودی کرد، و در حالی که مواد پخت به طور قابل توجهی متفاوت است، تقریباً همیشه از نمک پخت استفاده می شود. ادویه ها ممکن است شامل دانه خردل، فلفل سیاه، نمک سیر یا شکر باشد. [ ۱] [ ۲]
تخمیر سوسیس تابستانی پی اچ را کاهش می دهد تا رشد باکتری ها را کند و ماندگاری طولانی تری داشته باشد و طعم بدی ایجاد کند. طعم متمایز را می توان با استفاده از اسید سیتریک به عنوان میانبر برای نگهداری کشت ها برای تخمیر دسته زیر کپی کرد. [ نیازمند منبع]
در اسپانیا، سوسیس های تابستانی شامل salchichón، چوریزو، longaniza، fuet، chistorra و انواع دیگر امبوتیدو است. [ نیازمند منبع]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفتخمیر سوسیس تابستانی پی اچ را کاهش می دهد تا رشد باکتری ها را کند و ماندگاری طولانی تری داشته باشد و طعم بدی ایجاد کند. طعم متمایز را می توان با استفاده از اسید سیتریک به عنوان میانبر برای نگهداری کشت ها برای تخمیر دسته زیر کپی کرد. [ نیازمند منبع]
در اسپانیا، سوسیس های تابستانی شامل salchichón، چوریزو، longaniza، fuet، chistorra و انواع دیگر امبوتیدو است. [ نیازمند منبع]

wiki: سوسیس تابستانی