سس پنیرآبی. سس پنیر آبی یک سس جانبی محبوب، سس سالاد و دیپ در ایالات متحده است. معمولاً از ترکیبی از پنیر آبی، سس مایونز و آب دوغ، خامه ترش یا ماست، شیر، سرکه، پودر پیاز و پودر سیر درست می شود. یک وینگرت پنیر آبی وجود دارد که از روغن سالاد، پنیر آبی، سرکه و گاهی چاشنی ها تشکیل شده است.
اکثر تولیدکنندگان و رستوران های اصلی سس سالاد در ایالات متحده نوعی سس پنیر آبی تولید می کنند. معمولاً به عنوان دیپ با بوفالو وینگز یا کرودیته ( سبزیجات خام ) سرو می شود.
علاوه بر این که به عنوان سس سالاد استفاده می شود، سس پنیر آبی با تعدادی مواد مانند مرغ، [ ۱] بوقلمون، نان سیر، [ ۲] و ذرت به خوبی جفت می شود. [ ۳] می توان از آن به عنوان سس برای ساندویچ ها یا بسته بندی ها استفاده کرد[ ۳] یا در دیپ ها با مواد دیگری مانند پنیر خامه ای، خامه ترش، [ ۴] و سس تند ترکیب کرد. [ ۵]
جداسازی آب و روغن ( ناپایداری امولسیون ) یک مشکل بالقوه در سس پنیر آبی است. [ ۶] فساد میکروبی یک نگرانی برای هر نوع غذای فرآوری شده است. مطالعات نشان داده است که زیگوساکهارومیس بایلی و Lactobacillus fructivorans دو میکروارگانیسم رایج هستند که سس سالاد را خراب می کنند. [ ۷] Lactobacillus fructivorans یک بی هوازی اختیاری است که به اسید متحمل است و می تواند در مواد غذایی با پی اچ پایین مانند سس پنیر آبی زنده بماند. [ نیازمند منبع]

این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاکثر تولیدکنندگان و رستوران های اصلی سس سالاد در ایالات متحده نوعی سس پنیر آبی تولید می کنند. معمولاً به عنوان دیپ با بوفالو وینگز یا کرودیته ( سبزیجات خام ) سرو می شود.
علاوه بر این که به عنوان سس سالاد استفاده می شود، سس پنیر آبی با تعدادی مواد مانند مرغ، [ ۱] بوقلمون، نان سیر، [ ۲] و ذرت به خوبی جفت می شود. [ ۳] می توان از آن به عنوان سس برای ساندویچ ها یا بسته بندی ها استفاده کرد[ ۳] یا در دیپ ها با مواد دیگری مانند پنیر خامه ای، خامه ترش، [ ۴] و سس تند ترکیب کرد. [ ۵]
جداسازی آب و روغن ( ناپایداری امولسیون ) یک مشکل بالقوه در سس پنیر آبی است. [ ۶] فساد میکروبی یک نگرانی برای هر نوع غذای فرآوری شده است. مطالعات نشان داده است که زیگوساکهارومیس بایلی و Lactobacillus fructivorans دو میکروارگانیسم رایج هستند که سس سالاد را خراب می کنند. [ ۷] Lactobacillus fructivorans یک بی هوازی اختیاری است که به اسید متحمل است و می تواند در مواد غذایی با پی اچ پایین مانند سس پنیر آبی زنده بماند. [ نیازمند منبع]


wiki: سس پنیرآبی