سالاد ژامبون یک سالاد سنتی انگلیسی - آمریکایی است. سالاد ژامبون شبیه سالاد مرغ، سالاد تخم مرغ و سالاد تن ماهی ( و همچنین سالادهای حاوی نشاسته مانند سالاد سیب زمینی، سالاد ماکارونی و سالاد نخودفرنگی ) است: ماده اولیه، ژامبون، با مقادیر کمتری سبزیجات خرد شده یا خوراکی ها مخلوط می شود. کل با مقادیر آزاد مایونز، [ ۱] خامه سالاد، یا سایر سبک های مشابه سس سالاد، مانند میراکل ویپ، بسته شده است. [ ۲]
سالاد ژامبون به طور کلی شامل ژامبون سرد پخته یا کنسرو شده است که چرخ کرده، مکعبی یا آسیاب شده است. سس مایونز یا سس دیگر؛ خیارشور ترش یا شیرین خرد شده یا ترشی خیار ; و شاید کرفس خام، فلفل سبز یا پیاز خرد شده. [ ۲] [ ۳] گاهی اوقات از خیار خام، هویج رنده شده، پیمنتو، دانه ذرت شیرین یا گوجه فرنگی استفاده می شود. سالاد را می توان با مقادیر زیادی تخم مرغ آب پز خرد شده مخلوط یا تزئین کرد[ ۴] . [ ۵] ممکن است از پنیر رنده شده استفاده شود، یا نخود فرنگی[ ۶] یا سیب زمینی آب پز[ ۷] ممکن است برای حجیم شدن ظرف اضافه شود. سالاد معمولاً سرد است و سرد سرو می شود[ ۸] .
مانند سایر سالادهای گوشتی سس مایونز، غذای آماده معمولاً بافتی کلفت، دانه دار یا خمیری دارد و اغلب به عنوان پاشیده روی کراکر یا نان روی ساندویچ سرو می شود.
مانند سایر سالادهای انگلیسی - آمریکایی، دستور تهیه سالاد ژامبون تنوع منطقه ای و خانوادگی زیادی دارد. سالادهای مشابه با استفاده از بولونیای خرد شده یا آسیاب شده، اسپم و سایر گوشت ها و سوسیس های پخته شده یا گلدانی تهیه می شوند.
سالاد ژامبون در مناطق غربی میانه، میانه آتلانتیک و جنوب شرقی ایالات متحده محبوب است که دارای تاریخچه طولانی در تولید گوشت خوک و ژامبون است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفسالاد ژامبون به طور کلی شامل ژامبون سرد پخته یا کنسرو شده است که چرخ کرده، مکعبی یا آسیاب شده است. سس مایونز یا سس دیگر؛ خیارشور ترش یا شیرین خرد شده یا ترشی خیار ; و شاید کرفس خام، فلفل سبز یا پیاز خرد شده. [ ۲] [ ۳] گاهی اوقات از خیار خام، هویج رنده شده، پیمنتو، دانه ذرت شیرین یا گوجه فرنگی استفاده می شود. سالاد را می توان با مقادیر زیادی تخم مرغ آب پز خرد شده مخلوط یا تزئین کرد[ ۴] . [ ۵] ممکن است از پنیر رنده شده استفاده شود، یا نخود فرنگی[ ۶] یا سیب زمینی آب پز[ ۷] ممکن است برای حجیم شدن ظرف اضافه شود. سالاد معمولاً سرد است و سرد سرو می شود[ ۸] .
مانند سایر سالادهای گوشتی سس مایونز، غذای آماده معمولاً بافتی کلفت، دانه دار یا خمیری دارد و اغلب به عنوان پاشیده روی کراکر یا نان روی ساندویچ سرو می شود.
مانند سایر سالادهای انگلیسی - آمریکایی، دستور تهیه سالاد ژامبون تنوع منطقه ای و خانوادگی زیادی دارد. سالادهای مشابه با استفاده از بولونیای خرد شده یا آسیاب شده، اسپم و سایر گوشت ها و سوسیس های پخته شده یا گلدانی تهیه می شوند.
سالاد ژامبون در مناطق غربی میانه، میانه آتلانتیک و جنوب شرقی ایالات متحده محبوب است که دارای تاریخچه طولانی در تولید گوشت خوک و ژامبون است.
wiki: سالاد ژامبون