سالاد هویج سالادی است که از هویج درست می شود. دستور درست کردن به طور گسترده ای با توجه به مناطق متفاوت است. اغلب از هویج خرد شده استفاده می شود. سالاد هویج خرد شده اغلب به عنوان چاشنی روی غذاهای دیگر استفاده می شود.
سالاد هویج کشمش غذای سنتی بخشهای جنوبی ایالات متحده آمریکا است. سالاد رنده شده با کشمش، مایونز، شکر دانه ریز، نمک و فلفل سیاه مخلوط می شود. [ ۱]
گروه های قومی کره ای در ایالت های بعد از شوروی ترشی سالادهای تند هویج را به عنوان سالاد هویج به سبک کره ای رواج دادند. [ ۲] [ ۳] که گفته می شود مردم کره جنوبی تا این اواخر آن را نمی شناختند، اما شهرت بین المللی بدست آورد طوری که در بسیاری از کافه تریاهای سراسر کشورهای مستقل همسود سرو شده و در سوپرمارکت ها هم فروخته می شود و به طور منظم به عنوان غذای فرعی در روی میزهای شام و در مهمانی های روزهای تعطیل کنار بسیاری از غذاهای اقوام شوروی سابق قرار می گیرد.
در هندوستان سالاد هویج اغلب با هویج رنده شده ای درست می شود که با دانه های خردل و فلفل سبز در روغن داغ پخته شده است.
در غذاهای بلغاری سالاد با هویج و کلم سنتی است.
در غذاهای برزیلی سرو چُراسکو اغلب با سالاد سیب زمینی و سالاد هویج که با مایونز، پیاز خام، نخود سبز، ذرت شیرین، یا گاهی اوقات کدوی چایوت درست شده همراه است.
در روسیه اغلب سالاد هویج همراه کباب ترکی است.
Surówka z Marchewki از غذاهای لهستانی است که سالاد هویج با هویج ، سیب سبز گرنی اسمیت، آب لیمو، روغن آفتابگردان یا روغن سبزیجات، نمک و شکر ساخته می شود.
در اسرائیل، سالاد هویج اغلب با جعفری و آب لیمو خورده می شود.
مسودنیا غذایی که از دههٔ ۱۹۴۰ تا دههٔ ۱۹۵۰ در شمال آفریقا و کبک ( بویژه شهر کبک ) به صورت کنسرو «مسودنیا» ظاهر شد با هویج خُرد شده و نخود فرنگی درست می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفسالاد هویج کشمش غذای سنتی بخشهای جنوبی ایالات متحده آمریکا است. سالاد رنده شده با کشمش، مایونز، شکر دانه ریز، نمک و فلفل سیاه مخلوط می شود. [ ۱]
گروه های قومی کره ای در ایالت های بعد از شوروی ترشی سالادهای تند هویج را به عنوان سالاد هویج به سبک کره ای رواج دادند. [ ۲] [ ۳] که گفته می شود مردم کره جنوبی تا این اواخر آن را نمی شناختند، اما شهرت بین المللی بدست آورد طوری که در بسیاری از کافه تریاهای سراسر کشورهای مستقل همسود سرو شده و در سوپرمارکت ها هم فروخته می شود و به طور منظم به عنوان غذای فرعی در روی میزهای شام و در مهمانی های روزهای تعطیل کنار بسیاری از غذاهای اقوام شوروی سابق قرار می گیرد.
در هندوستان سالاد هویج اغلب با هویج رنده شده ای درست می شود که با دانه های خردل و فلفل سبز در روغن داغ پخته شده است.
در غذاهای بلغاری سالاد با هویج و کلم سنتی است.
در غذاهای برزیلی سرو چُراسکو اغلب با سالاد سیب زمینی و سالاد هویج که با مایونز، پیاز خام، نخود سبز، ذرت شیرین، یا گاهی اوقات کدوی چایوت درست شده همراه است.
در روسیه اغلب سالاد هویج همراه کباب ترکی است.
Surówka z Marchewki از غذاهای لهستانی است که سالاد هویج با هویج ، سیب سبز گرنی اسمیت، آب لیمو، روغن آفتابگردان یا روغن سبزیجات، نمک و شکر ساخته می شود.
در اسرائیل، سالاد هویج اغلب با جعفری و آب لیمو خورده می شود.
مسودنیا غذایی که از دههٔ ۱۹۴۰ تا دههٔ ۱۹۵۰ در شمال آفریقا و کبک ( بویژه شهر کبک ) به صورت کنسرو «مسودنیا» ظاهر شد با هویج خُرد شده و نخود فرنگی درست می شود.
wiki: سالاد هویج