سالاد الیویه
فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
سالاد الیویه یا اُلویه ( به روسی: салат Оливье ) ، ( به فرانسوی: olivier ) [ ۱] سالادی روسی و نوعی غذای سرد است که از پختن گوشت یا مرغ یا کالباس یا ژامبون به همراه سیب زمینی آب پز و سس مایونز و خیارشور و دیگر مواد غذایی درست می شود. این سالاد در ایران به «سالاد الیویه» و «سالاد الویه» و در اروپا و آمریکای لاتین به «سالاد روسی» معروف است.
این سالاد در سدهٔ نوزدهم میلادی توسط لوسین الیویه، سرآشپز بلژیکیِ فرانسوی تبارِ «رستوران اِرمیتاژ» در مسکو ابداع شد و به تدریج در کشور روسیه، کشورهای اروپایی، و بسیاری دیگر از کشورهای جهان دوستداران زیادی پیدا کرد. این سالاد سال هاست که به عنوان یکی از اقلام اصلیِ شام شب سال نو در روسیه و کشورهای پساشوروی قلمداد می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین سالاد در سدهٔ نوزدهم میلادی توسط لوسین الیویه، سرآشپز بلژیکیِ فرانسوی تبارِ «رستوران اِرمیتاژ» در مسکو ابداع شد و به تدریج در کشور روسیه، کشورهای اروپایی، و بسیاری دیگر از کشورهای جهان دوستداران زیادی پیدا کرد. این سالاد سال هاست که به عنوان یکی از اقلام اصلیِ شام شب سال نو در روسیه و کشورهای پساشوروی قلمداد می شود.
wiki: سالاد الیویه
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید