دُن بوری ( donburi ) ( به ژاپنی: 丼 どんぶり ) یک نوع سبک غذا در آشپزی ژاپنی است. معنای لغوی دُن در اصل کاسه است. دُن از فنجان چای سبز و کاسهٔ معمولی برنج بزرگ تراست. دُن بوری به کاسهٔ برنجی گفته می شود که در زیر آن گوهان ( برنج ژاپنی پخته ) و بر روی آن، ماهی، گوشت، سبزیجات، و موادغذایی دیگر قرار گرفته باشد. دُن بوری یکی از قدیمی ترین سبک های آشپزی ژاپنی به شمار می آید.
• گیودون ( گوشت گاو بر روی برنج )
• اویاکودون ( گوشت مرغ بر روی برنج )
• کاتسودون ( گوشت خوک بر روی برنج )
• کاره دون ( خورش کاری بر روی برنج )
• تن دون ( عمدتاً غذاهای دریایی بر روی برنج )
• اونادون ( مارماهی بر روی برنج )
• تک کادون ( تن ماهی خام بر روی برنج )
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف• گیودون ( گوشت گاو بر روی برنج )
• اویاکودون ( گوشت مرغ بر روی برنج )
• کاتسودون ( گوشت خوک بر روی برنج )
• کاره دون ( خورش کاری بر روی برنج )
• تن دون ( عمدتاً غذاهای دریایی بر روی برنج )
• اونادون ( مارماهی بر روی برنج )
• تک کادون ( تن ماهی خام بر روی برنج )
wiki: دون بوری