اویاکودون

دانشنامه عمومی

اویاکودون ( به ژاپنی: 親子丼 Oyakodon ) در آشپزی ژاپنی به یکی از انواع غذاهای دون بوری گفته می شود. برای تهیه ابتدا گوشت مرغ را در مخلوطی از داشی، پیاز خورد شده، شکر و سس سویا جوشانده و سپس تخم مرغ بهم زده شده به این مخلوط افزوده می شود. در آخر این مخلوط بر روی گوهان ( برنج ژاپنی ) قرار داده می شود. برای تزئین روی غذا از سبزیجات سبز رنگ مانند میتسوبا استفاده می شود.
عکس اویاکودون
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس