خورش کاری

دانشنامه عمومی

خورش کاری یا کاری یک واژه مادر برای اشاره به شماری از خوراک هاست که منشأ آن ها در آشپزی شبه قاره هند است. ویژگی مشترک میان این غذاها استفاده از ترکیبی پیچیده از ادویه جات ترشی جات و گیاهان است که معمولاً مخلوطی از زردچوبه، زیره سبز، زنجبیل تازه یا خشک شده و فلفل تند است. استفاده از این اصطلاح به طور کلی محدود به غذاهایی است که در یک سس آماده می شوند. [ ۱] کاری که در ایالات جنوبی هند طبخ می شود است گاه با برگی از درخت کاری ادویه دار می شود. [ ۲]
عکس خورش کاریعکس خورش کاریعکس خورش کاریعکس خورش کاریعکس خورش کاری
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس